...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Produkty i Usługi

Mistrz Branży wrzesień 2024

Czym różni się pinsa od pizzy? I dlaczego warto wprowadzić do piekarni al taglio, zamiast neapolitany? Jak zaplatać chałkę? Ile miejsca powinien zajmować chleb na talerzu w zdrowym menu? Czy na pewno rozumiesz jak działa kwas chlebowy? W tym wydaniu króluje mąka! Świeżo wypiekane, kreatywne, pełne pasji pieczywo.

SPIS TREŚCI

Rozmowa Mistrza Branży
Spotkajmy się na targach – rozmowa z Iloną Syryłło
Z ziemi włoskiej do polskiej – rozmowa z Danielem Świątkiem
Piekarz erudyta – rozmowa z Janem Rączką
Zielona energia w zakładzie piekarniczym

Mistrz produkcji
Wypiek sklepowy klasy premium
Higieniczne podłogi i ściany dla przemysłu spożywczego
Allsupply – Europa zjednoczona w różnorodności
Ubijaczki, miesiarki, wałkowarki Ferento
Celebracja słodkości
Zapleciona w warkocz
Ziołowo kolorowo – przyprawiajmy pieczywo
Ze zboża i miłości do mąki
Na zdrowie – wartość odżywcza tradycyjnego pieczywa
Pinsa – lżejsza siostra pizzy

Receptury
CheeseCake w stylu belgijskim
Chleb pasterski orkiszowy z jogurtem naturalnym
Chleb bananowy

Flesh news
Piekarstwo w centrum branży spożywczej
World Skills Poland
Owocowe nowości od Kandy/Pistacjowy Komplet
Gryzmi poszerza swoje imperium
Zrozum kwas piekarski – relacja ze szkolenia
Trophee Mille Polska

 

ZAPRASZAMY DO INSPIRUJĄCEJ LEKTURY

Pobierz numer w PDF >

Kup bieżący numer Mistrza Branży w wersji drukowanej > 

  

oferta
inne
producent
Mistrz Branży, wydawnictwo Grupa 69
sprzedawca
Mistrz Branży

38,00 zł

Cena dotyczy: 1 egz.

Kup teraz!

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe