Natłuszczanie blach prostych i muldowanych
PRECISMA OILER FOOD
● Profesjonalne urządzenie do bardzo precyzyjnego podawania oleju na blachy płaskie i muldowane (2 rantowe, 3 rantowe, bagietkowe, hamburgerowe, hot-dog, itp.).
● Pracuje ze wszystkimi rodzajami blach wypiekowych: płaskimi i profilowanymi, które wymagają natłuszczania przed wypiekiem.
● Może pracować samodzielnie lub w połączeniu z czyszczarką BELT FOOD jako zestaw czyszcząco - natłuszczający,
● Zapewnia oszczędność ilości stosowanego oleju w procesie natłuszczania blach (nawet do 70%!).
● Gwarantuje poprawę wizualnych i smakowych walorów produktów.
DANE TECHNICZNE:
● powierzchnia olejenia: 800 mm (OLIER800) / 1000 mm (OLIER1000),
● wydajność olejenia: 1200 blach / h,
● wysokość wlotu: 845 mm,
● wymiary blach: 780x580 mm / 800x600 mm / 980x580 mm / 1000x600 mm,
● maksymalny wymiar blach: 1000x800 mm,
● prędkość transportera: 17 m / min.,
● zalecany środek natłuszczający: z lepkością od 50 - 150 mPas (np. Dubor B100),
● zakres podawania oleju: 1 – 15 g na 1 przelot (na blachę 600x800 mm),
● ciśnienie powietrza na zasilaniu: 6 bar 500 l / min.,
● wymiary maszyny (LxBxH): 1100x1200x1300 mm,
● potrzebne miejsce (LxBxH): 3000x1900x1800 mm,
● waga urządzenia: 90 kg,
● przyłącze elektryczne: ~400 V, AC 50-60 Hz,
● pobór mocy: 0,5 kW,
● certyfikat: CE.
Menedżer Produktu
Piotr Kulik
tel. +48 507 088 502
e-mail: piotr.kulik@hert.pl