HERT DIVA8 / DIVA12 / DIVA25 / DIVA25-2L
● Zastosowanie: produkcja pralinek, form i figur czekoladowych, zdobienie produktów cukierniczych.
● Gwarancja najwyższej jakości parametrów zatemperowanej czekolady z właściwym połyskiem oraz charakterystycznym, muszlowym przełamem.
● Zbiornik na czekoladę wyposażony w obrotowe ramię, pozwalające uzyskać czekoladę o idealnej konsystencji i płynności.
● Schładzanie płaszcza zbiornika czekolady za pomocą agregatu chłodniczego zintegrowanego z urządzeniem.
● Automatyczny proces topnienia i temperowania czekolady.
● Bogate wyposażenie opcjonalne.
DANE TECHNICZNE DIVA8:
● wymiary(LxBxH): 410x630x1510 mm
● pojemność zbiornika: 8 kg | wydajność: 50 kg/h
● wyjmowany świder: (+) | regulowana prędkość świdra (+)
● zasilanie: ~230/400 V 50 Hz | moc zainstalowana: 1,9 kW
● wyposażenie: stół wibrujący, pedał nożny.
DANE TECHNICZNE DIVA12:
● wymiary(LxBxH): 440x690x1570 mm | waga netto: 147 kg
● pojemność zbiornika: 12 kg | wydajność: 60 kg/h
● wyjmowany świder: (+) | regulowana prędkość świdra (+)
● zasilanie: ~230/400 V 50 Hz | moc zainstalowana: 1,9 kW
● wyposażenie: stół wibrujący, pedał nożny.
DANE TECHNICZNE DIVA25:
● wymiary(LxBxH): 510x760x1560 mm | waga netto: 175 kg
● pojemność zbiornika: 25 kg | wydajność: 90 kg/h
● wyjmowany świder: (+) | regulowana prędkość świdra (+)
● zasilanie: ~230/400 V 50 Hz | moc zainstalowana: 3,2 kW
● wyposażenie: stół wibrujący, pedał nożny.
DANE TECHNICZNE DIVA25-2L:
● wymiary(LxBxH): 570x740x1560 mm | waga netto: 175 kg
● pojemność zbiornika: 25 kg | wydajność: 90 kg/h
● wyjmowany świder: (+) | regulowana prędkość świdra (+)
● zasilanie: ~230/400 V 50 Hz | moc zainstalowana: 3,5 kW
● wyposażenie: stół wibrujący, pedał nożny.
Menedżer Produktu
Piotr Kulik
tel. +48 507 088 502
e-mail: piotr.kulik@hert.pl