Targi Technologii, Sprzętu i Wyposażenia dla Restauracji Szybkiej Obsługi to wydarzenie, gdzie liderzy branży zaprezentują najnowsze technologie i innowacyjne rozwiązania dla restauracji szybkiej obsługi.
Kongres branżowy, będący integralną częścią targów, umożliwia uczestnikom aktualizację wiedzy, zdobycie nowych umiejętności oraz poznanie najnowszych trendów w gastronomii.
Zakres
- urządzenia i sprzęt kuchenny dla street food (kuchnie, grille, frytownice, piece)
- technologie gotowania, chłodzenia, przechowywania i przygotowania żywności w warunkach mobilnych
- specjalistyczne pojazdy gastronomiczne i projektowanie food trucków, przyczep, kiosków
- wyposażenie wnętrza pojazdów systemami chłodzenia, ogrzewania, instalacjami gazowymi i zasilającymi
- urządzenia wspierające i akcesoria kuchenne dla street food
- opakowania i ekologiczne naczynia jednorazowe
- technologie i rozwiązania związane z zapewnieniem bezpieczeństwa żywności i higieny
- technologie płatności i obsługa zamówień
- finansowanie sprzętu – usługi leasingowe i bankowe
- rozwiązania związane z promocją i marketingiem dla branży street food – projektowanie i branding pojazdów