...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Terminy wydarzeń branżowych

Terminarz wydarzeń branżowych

  • Praktyczne seminarium w centrum MIWE LBC

    Seminarium
    termin
    do
    lokalizacja
    Arnstein
    zasięg
    lokalny

    To nie będzie zwykłe szkolenie – to intensywne, pełne praktyki spotkanie w modelowej piekarni MIWE, gdzie teoria łączy się z rzeczywistością wypieku. Jeśli piekarnictwo to Twoja pasja i biznes, tego wydarzenia nie możesz przegapić!

    Co na Was czeka?

    - MIWE smartfresh w akcji!
    Sprawdzimy, jak przechowywanie wypieków w tej technologii wpływa na smak i jakość pieczywa.
    Historia z pierwszej ręki! Klient, który od ponad roku korzysta z MIWE smartfresh, podzieli się swoimi doświadczeniami.

    - Termoolej vs. cyklotermika!
    Porównamy, czy ten sam chleb smakuje tak samo po wypieku w różnych systemach piecowych.

    - Czy to się opłaca?
    Porozmawiamy o wymiennikach ciepła – liczby nie kłamią!

    - Robot AMOS w akcji!
    Zobaczycie, jak automatyzacja załadunku pieców wsadowych w produkcji pieczywa na peelboardach może usprawnić produkcję.

    A to wszystko w luźnej, inspirującej atmosferze – bez sztywnego formatu, za to z otwartą dyskusją, praktycznymi testami i możliwością zadawania pytań, które Was nurtują.
    Przygotowujemy już dla Was fartuchy ochronne.
    Wy przywieźcie ciekawość, pytania i otwartość na nowe rozwiązania!

    Dojazd we własnym zakresie, najlepiej wieczorem 23 czerwca.
    Baza hotelowa zorganizowana przez nas, koszty noclegu pokrywa uczestnik.
    Udział w seminarium bez dodatkowych opłat.

    Liczba miejsc ograniczona! Zarezerwuj swoje miejsce już teraz i dołącz do nas w czerwcu!

    Zapisz się i do zobaczenia w MIWE LBC!

    Dokładna lokalizacja

    Centrum Technologiczne MIWE LBC
    Michael-Wenz-Straße 2-10, 97450 Arnstein, Niemcy


    Kontakt

    info@geth.pl
    tel. 12 262 24 26

    Strona internetowa

    https://geth.pl/lisearticle/wyj%C4%85tkowe_seminarium_w_centrum_miwe_lbc_zg%C5%82o%C5%9B_si%C4%99/86.html

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe