Receptury Wielkanocne 2014 r.
głosowanie trwa od 2014-03-24 do 2014-04-25
Nagrody
Zwycięzcy: Receptura Mistrza
Pozostałe receptury
-
Uldo Panettone
ULDO Polska -
Mix na ciastka wielkanocne
Pfahnl Polska -
Ciasto pszenno-drożdżowe
Bielmar -
Tarta cytrynowa
Polmarkus -
Tarta Migdałowa
Polmarkus -
Ciastka Wiedeńskie (półfrancuskie)
Bielmar -
Krucha Pychotka
Martin Braun Sp.zo.o. -
Sernik brulee
Martin Braun Sp.zo.o. -
Świąteczny tort herbaciany
Master Martini Polska -
Czekoladowy Migdał
Master Martini Polska -
Ciasto migdałowo-śmietankowe
UNIFERM Polska -
Portofino
ULDO Polska -
Pascha Wielkanocna
Plus Sp. z o.o. -
Makaroniki na orzechach włoskich
Cukiernia Poezja
Zwycięzcy: Receptura Ucznia
Pozostałe receptury
-
Sernik „lekko zakręcony”
Ochotniczy Hufiec Pracy w Rybniku -
Ciasto a'la Jajko Sadzone
Technikum Hotelarskie w Zamościu -
Wuzetka z nutką wiśni
ZS w Suchej Beskidzkiej -
Wielkanocne jajko
ZS w Suchej Beskidzkiej -
Ciasto miodowe
ZS w Suchej Beskidzkiej -
Niebiańskie mleczko
ZS w Suchej Beskidzkiej -
Wielkanocny koszyczek
Technikum Hotelarskie w Zamościu -
Wielkanocny Zajączek
ZS w Suchej Beskidzkiej -
Babka gotowana
Technikum Hotelarskie w Zamościu -
Wielkanoc z jajem
Ochotniczy Hufiec Pracy w Rybniku