Ubijaczki, miesiarki, wałkowarki FERENTO cieszą się dobrą opinią 0
Firma Geth, wychodząc naprzeciw potrzebom rynku, włączyła do oferty urządzenia piekarnicze i cukiernicze z zakresu miesienia, ubijania, wałkowania i formowania marki FERNETO.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Firma Geth, wychodząc naprzeciw potrzebom rynku, włączyła do oferty urządzenia piekarnicze i cukiernicze z zakresu miesienia, ubijania, wałkowania i formowania marki FERNETO.
więcejPowszechnie wiadomo, że przy małej liczbie pracowników firma organizuje się sama. Ale już przy kilkunastu pracownikach efektywne zarządzanie firmą staje się bardzo trudne. Z wielu powodów. Zaczyna szwankować płynny przepływ informacji.
więcejPisząc o szafranie, nie da się uniknąć najczęstszego określenia, że uważany jest za najdroższą przyprawę naszego globu. Ten fakt rozpala wyobraźnię smakoszy i wzbudza duże zainteresowanie. Z pewnością szafran można uznać za piękny, tak pod postacią żywej rośliny, jak i suszu.
więcejPrzed nami druga edycja Trophée Mille Poland 2024. Już 22 października w Chefs Atelier w Wiskitkach 12 młodych, zdolnych adeptów sztuki kulinarnej z 6 szkół gastronomicznych zaprezentuje swoje umiejętności przed profesjonalnym jury szefów kuchni i cukierni.
więcejZnamy zwycięzców V edycji Ogólnopolskiego Konkursu dla Piekarzy Master Baker. Finały na żywo trwały dwa dni. Jury wyłoniło najlepszych i wręczyło nagrody.
więcejPizza nie jest polskim daniem narodowym, ale ma wielu smakoszy, którzy szukają jej najlepszej wersji. Okazuje się, że pizze z Polski są ujęte w rankingach na najlepsze tego typu wypieki na świecie. Ostatnio wyróżniono pizzerię „Zielona Górka” z Pabianic.
więcejCeny kakao wzrastają, tak jak i popyt na nią. Czy zabraknie nam czekolady? Z całą pewnością z królową czekolady, Kirsten Tibbalss nie zabraknie na nią pomysłów. Poznaj nowe trendy, takie jak kakao ceremonialne, zainspiruj się recepturami finalistów Mistrzostw Polski na Pralinę, dowiedz się jak tworzyć praliny.
więcej