Coveris i HADEPOL FLEXO łączą doświadczenie 0
Coveris, wiodący międzynarodowy producent opakowań, zaprezentuje się po raz pierwszy na targach ExpoSweet w Warszawie, w dniach 16-19 lutego 2025 roku, razem z firmą HADEPOL FLEXO.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Coveris, wiodący międzynarodowy producent opakowań, zaprezentuje się po raz pierwszy na targach ExpoSweet w Warszawie, w dniach 16-19 lutego 2025 roku, razem z firmą HADEPOL FLEXO.
więcejPrognozy kulinarne na 2025 rok wskazują na rosnącą popularność składników i smaków inspirowanych naturą, egzotyką oraz zdrowiem. Oto, co będzie królować w cukiernictwie i piekarstwie.
więcejJarosław Dyniewicz jeszcze kilka lat temu pracował jako charakteryzator, dziś zachwyca świat swoimi artystycznymi wypiekami. Jego precyzyjnie dekorowane ciasteczka zdobyły serca jurorów prestiżowego konkursu Lorena’s Sweets, przynosząc mu pierwsze miejsce na świecie.
więcejW Paryżu otwarto restaurację z polską kuchnią o nazwie „Matka”. W menu są tradycyjne polskie potrawy, podane jednak w wersji luksusowej. Właścicielem restauracji jest pochodzący z Krakowa szef kuchni Piotr Korzeń.
więcejNajnowsze badania przeprowadzone przez naukowców z Uniwersytetu w Lund opublikowane w magazynie Frontiers in Public Health, rzucają nowe światło na temat wpływu słodkich przekąsek na zdrowie. Cukier jednak krzepi?
więcejNie ma chyba takiego fachowca, któremu chleb choć raz nie przypiekł się za bardzo, czasem tynk na torcie pęka. Pomyłki w zamówieniach również się zdarzają. Czy w takiej sytuacji klient ma prawo do zwrotu kosztów lub innej rekompensaty? Przyjrzyjmy się, co na to polskie prawo.
więcejDlaczego dokładne oznaczanie alergenów i zmiana sposobu produkcji w lodziarniach są takie ważne? Dzieje się tak , ponieważ reakcje alergiczne stanowią coraz większe zagrożenie. Brak precyzyjnego oznaczenia składników w produktach spożywczych prowadzi do poważnych konsekwencji zdrowotnych, a nawet śmierci.
więcej