...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Ambasador 92 - seminaria lodziarskie Zapraszamy

ważne: do

Zapraszamy na seminaria lodziarskie organizowane przez firmę Ambasador 92 przy współpracy z firmami Fabbri, Primulator, Miran Wafel, Barbara Luijckx oraz Prospona.

Seminaria będą prowadzone przez wykwalifikowanych technologów: Monikę Ignaciuk, Andrzeja Frankiewicza oraz Raffaele Derosa z firmy Fabbri.

Podczas seminariów zostaną przedstawione nowości lodziarskie oraz cukiernicze, a także zaprezentowane dodatki do lodów i deserów.

Pokazy odbędą się w terminach:
10.03.2015 - Gdańsk
12.03.2015 - Orzysz
16.03.2015 - Warszawa/Łomianki
17.03.2015 - Lublin
 
Serdecznie zapraszamy!

Wszystkich zainteresowanych udziałem w Seminariach prosimy o kontakt pod numerem telefonu: 22/ 711 33 33 lub pod adres mejlowy: mkubuj@ambasador92.pl

PDF

województwa: lubelskie, mazowieckie, pomorskie, warmińsko-mazurskie

miasto: Gdańsk, Orzysz, Warszawa, Lublin

22 711 33 33

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe