...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Szkolenie cukierniczo-dekoratorskie Relacja

producent: Savpol

W dniach 22-24.09.2015 w Centrum Szkoleniowym Savpol odbyła się seria szkoleń cukierniczo-dekoratorskich, prowadzonych przez naszych technologów: Annę Osadnik i Mistrza Cukiernictwa - Darka Kowalczewskiego.

Uczestnicy pod okiem technologów, pracowali z masami cukrowymi i koronkami. Poznali sposoby przygotowywania mas i ich barwienia, sposoby własnoręcznego wykonania ozdób (np. kokard), zapoznali się z technikami oraz wskazówkami dotyczącymi pracy z koronkami, a także zajmowali się wykańczaniem tortów.

Efekty ich pracy zapierały dech w piersi.

Dziękujemy wszystkim Uczestnikom, a zainteresowanych podobnymi szkoleniami zachęcamy do kontaktu z Przedstawicielami Handlowymi.

województwa: śląskie

miasto: Gliwice

+48 (32) 400 04 00

Zobacz także

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe