Jak działa zapach Czy cynamonki staną się jesiennym odpowiednikiem jagodzianek? Jak obniżyć food cost, nie zaniżając jakości produktu? Dlaczego sukcesja w branży piekarsko-cukierniczej stanowi problem? A na naszej okładce mama, miss i bizneswoman - Olga Mikhayevich, współwłaścicielka marki MiOlli.
SPIS TREŚCI
Rozmowa Mistrza Branży
Mama, miss, MiOlli – rozmowa z Olgą Mikhayevich
Wypieczone w PRODIŻ-u – rozmowa z Aleksandrą Kandzią-Urlych
Krakowska smakoszka – rozmowa z Moniką Zacharską
Mistrz produkcji
Serce pieca = palnik RIELLO
Z pokolenia na pokolenie
Food cost się liczy!
Cynamonki – comford food na jesień
Jak działa zapach
Artezen Calybra – rewolucja w dzieleniu ciasta
Receptury
Makówka z puddingiem jajecznym i mandarynkami
Cytrynowe kwadraty z owocami lasu
Mistrz zarządzania
Zmywarki, które przewołują gastronomię do porządku
Milcząca większość
Felieton Stowarzyszenia „Rzemieślnik”
Okiem prawnika
Flash news
Gastrokonferencja
Czas na piernik / Dni Otwarte Polmarkus
Najlepsi piekarze w Polsce na Polagrze
Jubileusz Stowarzyszenia „Polska Ekologia”
ZAPRASZAMY DO INSPIRUJĄCEJ LEKTURY
Pobierz numer w PDF >
Kup bieżący numer Mistrza Branży w wersji drukowanej >