...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Katalog Produktów i Usług

  • Specjalistyczne wykładziny PCV

    Specjalistyczne wykładziny PCV

    Tłuszcze, oleje i produkty sypkie, takie jak mąka, występujące w zakładach produkcji żywności czy w piekarniach stwarzają ryzyko upadku dla osób, dlatego oferujemy specjalistyczne rozwiązania, które zmniejszają ryzyko poślizgu do jednego na milion.

    Naszą wykładzinę Altro Stronghold (3 mm gr., homogeniczna, 2 m x 15 m, R 12, 20 lat gwarancji) cechują dożywotnia gwarancja odporności na antypoślizgowość, atest higieniczny, w połączeniu z okładzinami ściennymi Altro Whiterock stanowią trwałe i higieniczne rozwiązanie.

    Kontakt: Agnieszka Kubica– Altro Ltd area manager Eastern Europe & Poland, tel. 669 39 05 04, akub@altro.com 

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Altro
    sprzedawca
    altro

    Cena do negocjacji

  • Ubijaczka BTF Ferneto

    Ubijaczka BTF Ferneto

    Ubijaczka BFT FERNETO przeznaczona jest do ubijania, mieszania i zagniatania ciast oraz różnego rodzaju mas stosowanych w piekarnictwie i cukiernictwie.

    Pojemności: 20 l, 60 l, 140 l

    Urządzenie wyposażone jest w następujące elementy:
    · 3 narzędzia: mieszadło płaskie, spirala, rózga z drutu 5 mm
    · 1 dzieża o pojemności odpowiednio: 20, 60, 140 l
    · planetarny układ mieszania
    · układ ręcznego lub elektrycznego podnoszenia dzieży
    · płynna regulacja prędkości narzędzia
    · nierdzewny kosz ochronny
    · obudowa nierdzewna (opcja: malowana)
    · zasilanie 230 lub 400 V

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Ferneto
    sprzedawca
    GETH
  • Maxi Ziarno

    Maxi Ziarno

    Maxi Ziarno to mieszanka piekarska o niskim indeksie glikemicznym (42,3%), przygotowana na bazie ziaren słonecznika, siemienia lnianego brązowego, płatków owsianych, pestek dyni, ziaren ciecierzycy i mąki żytniej. Mieszanka idealna do produkcji pieczywa ziarnistego żytniego.

    Z uwagi na bogate walory zdrowotne, takie jak: wysoka zawartość witaminy E, błonnika, kwasów tłuszczowych Omega-3, tłuszczów nienasyconych, magnezu, manganu, miedzi oraz fosforu, jak również walory smakowe, jest to jeden z najbardziej poszukiwanych przez konsumentów rodzajów pieczywa. Jest to pieczywo idealne dla osób zmagających się ze zbyt wysokim cholesterolem, ponieważ zastępując w diecie tłuszcze nasycone tłuszczami nienasyconymi pomagamy w utrzymaniu prawidłowego poziomu cholesterolu we krwi.

    Jest to również źródło białka, cynku i potasu. Pieczywo charakteryzuje się też niską zawartością węglowodanów. Maxi Ziarno wyróżnia się ponadto dużą wilgotnością i długotrwałą świeżością. To po prostu dobre, naturalne pieczywo, a mieszanka gwarantuje stabilność ciasta w trakcie przygotowania i powtarzalność wypieków. Co ważne – posiada również czystą etykietę.to mieszanka piekarska, nadająca chlebowi niezwykle ciekawy wygląd. Przekształć swoje wypieki w prawdziwą sztukę i pozwól im być nie tylko smacznymi, ale także zachwycać swoim wyglądem. Starannie dobrane składniki Decor Pasty sprawiają, że pieczywo nabiera charakterystycznego wyglądu, który wyróżni Twoje wyroby i nada im jeszcze więcej chrupkości.


    • ciekawy, oryginalny smak – uzyskany dzięki zakwasowi z pszenicy durum
    • wilgotny i równomierny miękisz
    • pieczywo długo zachowuje świeżość
    • aromat naturalnego pieczywa
    • prostota wykonania, dzięki szybkiej i łatwiej aplikacji
    • ziarna stanowią 89% mieszanki, co daje 47% ziaren w gotowym produkcie
    • naturalny skład mieszanki – czysta etykieta
    • pieczywo o niskim indeksie glikemicznym 42,3%*
    • wysoka zawartość witaminy E, błonnika, kwasów tłuszczowych Omega-3, tłuszczów nienasyconych, magnezu, manganu, miedzi oraz fosforu w pieczywie
    • pieczywo to źródło białka, cynku i potasu
    • naturalnie zawarty w pieczywie kwas alfa-linolenowy (ALA) pomaga w utrzymaniu prawidłowego poziomu cholesterolu we krwi. Korzystne działanie występuje w przypadku spożywania 2 g ALA dziennie (około 3 kromek)

     

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Lesaffre
    sprzedawca
    Lesaffre
  • Mistrz Branży sierpień 2024

    Mistrz Branży sierpień 2024

    Za co Polacy pokochali jagodzianki? Czym ustabilizować krem na zimno? Jak projektować słodkie stoły? Skąd się biorą alergie pokarmowe? Do czego dodawać szafranu? A na naszej okładce - influencerka, przedsiębiorczyni i właścicielka Tortowe Ciocho - Ewelina Ciosek.

    SPIS TREŚCI

    Rozmowa Mistrza Branży
    Słodka przedsiębiorczyni – rozmowa z Eweliną Ciosek
    Zmączeni podbijają Katowice – rozmowa z Kacprem Łuką
    Podróżując po smakach – rozmowa z Edytą Kusińską

    Mistrz produkcji
    Kremy na zimno
    Projektantki słodkiego stołu
    Szafran – najdroższa przyprawa świata
    Kwiatowe porady
    Jagodowe „tiramisu”
    Królowa wakacji jest jedna
    Wszędobylskie alergie pokarmowe
    Nowe możliwości w piekarnictwie z technologią MIWE Smartfresh

    Przegląd maszyn, urządzeń, wyposażenia

    Mistrz zarządzania / sklepy online
    Gdzie diabeł nie może, tam Rzemieślnika pośle
    Flesh news
    Dynamiczny biznes, smak na wyciągnięcie ręki
    Food Colours – poszerza asortyment
    Altro – synonim trwałości i wysokiej jakości
    La Liste 2024
    Michelin Guide Polska/Gelato Festival World Ranking

     

    ZAPRASZAMY DO INSPIRUJĄCEJ LEKTURY

    Pobierz numer w PDF >

    Kup bieżący numer Mistrza Branży w wersji drukowanej > 

     

     
    Więcej
    oferta
    inne
    producent
    Mistrz Branży, wydawnictwo Grupa 69
    sprzedawca
    Mistrz Branży

    cena 38,00 zł

  • Variega Czarna porzeczka 100% Sempre

    Variega Czarna porzeczka 100% Sempre

    Skoncentrowana pasta owocowa wytwarzana na bazie owoców i przecieru owocowego. Dodatek smakowy do lodów mlecznych i wyrobów cukierniczych. Do urozmaicania lodów - przekładania i dekorowania.

    Pasta czarna porzeczka z kawałkami owoców o intensywnej barwie - przeznaczona do przekładania i dekorowania lodów. Idealna do produkcji sorbetów na bazie świeżych owoców, owocowych lodów mlecznych, kremów i nadzień cukierniczych, deserów, musów i semifreddo. Pasta porzeczkowa to doskonały dodatek do lodów mlecznych o smaku sernika, mascarpone czy sera ricotta, a także do lodów i sorbetów czekoladowych.

    Zastosowanie:
    - pasta do urozmaicania lodów (przekładania i dekorowania),
    - pasta smakowa do lodów owocowych na bazie mlecznej,
    - dodatek uzupełniający - podkreślający smak i teksturę sorbetów owocowych,
    - dodatek smakowy do kremów i nadzień cukierniczych,
    - dodatek smakowy do deserów, musów i semifreddo.

     

    Więcej

Produkty promowane

Prezentacja produktów

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe