Przygotuj deser pełen kwiatów i miłości dla swoich, najdroższych klientów.
Wypełnij doniczkę kremem, musem lub ciastem, dodaj czekoladowe dekoracje lub jadalne kwiaty i serwuj na wyjątkowe okazje.
Zaskakująca, wyróżniająca się forma.
Szanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Przygotuj deser pełen kwiatów i miłości dla swoich, najdroższych klientów.
Wypełnij doniczkę kremem, musem lub ciastem, dodaj czekoladowe dekoracje lub jadalne kwiaty i serwuj na wyjątkowe okazje.
Zaskakująca, wyróżniająca się forma.
Zabezpiecza ciasto i świeże owoce oraz nabłyszcza wierzch.
Żel dekoracyjny Cristalli sprawi, że produkt dłużej pozostanie świeży i będzie wyglądał atrakcyjniej.
Cristalli jest prosty w użyciu: wystarczy go podgrzać i nałożyć.
Nadaje się także do żelownic.
Dostępne smaki to neutralny i morelowy.
Gotowa do użycia glazura mirror Ascanio o smaku karmelowym tworzy na wierzchu przezroczystą, lśniącą warstwę.
Nie zastyga, ale pozostaje podatna na nacisk, nie ciągnie się przy krojeniu.
Glazura świetnie nadaje się do opłatków, tart, ciast, tortów, monoporcji i mas cukrowych.
Nowa, udoskonalona odsłona popularnych kolorów o ułatwionej aplikacji i zwiększonym kryciu.
W zestawie znajduje się jedna końcówka.
Przed użyciem produkt należy zanurzyć w ciepłej wodzie (maks. 40°C), bez kontaktu z płytą grzewczą. Po 10-15 min wstrząsnąć do swobodnego przemieszczania się kulki i nanosić na mocno schłodzoną powierzchnię z odległości ok. 25-35 cm. Następnie wstawić wyrób cukierniczy do lodówki.
Akademia Umiejętności Inspiracja zaprasza wszystkich pasjonatów cukiernictwa, którzy chcą rozwijać umiejętności, odkryć tajniki czekolady i nowoczesnego cukiernictwa czy poznać aktualne trendy. To nowoczesna i ekscytująca przestrzeń szkoleniowa zaprojektowana z myślą o waszych potrzebach i oczekiwaniach.
Ergonomiczna aranżacja zapewnia niezwykły komfort pracy dla każdego uczestnika kursu. To tutaj eksperci z branży podpowiadają, jak opracować receptury, które łącząc nowatorskie smaki oraz wyszukany design, zachwycają klientów. Przez cały rok w akademii dzielimy się pomysłami, odpowiadamy na pytania, aby wspierać was w codziennej pracy.
Nasze kursy to zajęcia praktyczne obejmujące techniki pracy i receptury. Zajęcia odbywają się w 12-osobowych grupach. Serdecznie zapraszamy na najbliższe szkolenia, ich harmonogram znajdziecie na www.barbara-luijckx.pl.
Nowa kolekcja dekoracji czekoladowych Let’s Decor Around the World, z serii Art. Drukowane marki Barbara Decor, powstała we współpracy z argentyńską artystką i chocolatierką Marią Jezus Bordon Hisa. Jej pasją jest gra kolorów, która zafascynowała ją na zajęciach malarstwa podczas studiów z architektury wnętrz. W 2015 r. artystka odkryła możliwość transformacji sztuki i wykorzystania kakao jako środka wyrazu. W swoim atelier Franklin Chocolates w Buenos Aires kreuje jedyne w swoim rodzaju praliny – malowane jak pełne artyzmu obrazy.
Oczarowani i zainspirowani tą ideą stworzyliśmy wspólnie z Marią 5 wyjątkowych zestawów dekoracji czekoladowych. Kolekcja Let’s Decor Around the World to podróż przez stolice świata, pełne barw i kształtów, które Maria uchwyciła w designie wykreowanym dla Barbary Decor. Poznajcie złoty Dubaj – eleganckie trójkąty, symbolizujące majestatyczne drapacze chmur. Florencję zamkniętą w kuli inspirowanej odcieniami fioletowej i różowej terrakoty. Trójkąty Buenos Aires, z charakterystycznym dla Argentyny błękitem, tańczącym tango z malinowym odcieniem różu. Kwadraty Barcelona z designem oddającym jej niespotykaną architekturę i atmosferę tego miasta. Tokio inspirowane symboliczną dla Japonii, nasyconą czerwienią, wpadającą w pomarańcz – utożsamianymi z ideą szczęśliwego życia.Wierzymy, że kolekcja Let’s Decor Around the World, jej kolory i formy, zainspirują, przywołają uśmiech na wielu twarzach, dodadzą dobrej energii i artyzmu słodkościom.
Prezentacja produktów