SPIS TREŚCI
Rozmowa Mistrza Branży
Jak rodzi się legenda – rozmowa z Ramonem Morato
Powrót do tradycji – rozmowa z Michałem Hajnrychem
Autentyczność w pełnym wymiarze – rozmowa z Szymonem Czupkiewiczem
Mistrz produkcji
Słodko i kalorycznie, ale zdrowo – chałwa
Dobrane jak w korcu maku
Domek lukrem malowany
Kreatywny sugarcrafting z Angeliką Chwyć
Koncepcje odpieku są różne
Aby lepiej odżywiać i chronić naszą planetę
Receptury świąteczne
Buche de Noël – mus waniliowy
Dacquoise z praliną z orzecha laskowego i migdałów
Dacquoise kokosowe
Deser arcymistrza
Cynamonki
Kostka piernikowa – sanie
Wiszące bombki
Kwintesencja zimy
Drożdżowe świeżości
Łódzkie przysmaki dobre na galę i na święta
Mistrz zarządzania
Wprowadź świąteczny klimat za pomocą dekoracji
Okiem prawnika
Niższe koszty produkcji żywności dzięki optymalizacji procesów
Flesh news
1. zjazd Rzemieslnika – To był pracowity rok!
Trophée Mille Poland
Dekor Piernik Art
ZAPRASZAMY DO INSPIRUJĄCEJ LEKTURY
Kup bieżący numer Mistrza Branży w wersji drukowanej >
Drodzy Czytelnicy, wszystkie materiały na portalu Mistrz Branży są darmowe. Wspieramy tym rzemiosło, bo jest dla nas najważniejsze. Jeśli możecie, wspomóżcie również nasze dzieło wykupując prenumeratę lub przekazując cegiełkę na funkcjonowanie i rozwój. Z góry dziękujemy.