...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Katalog Produktów i Usług

  • Mistrz Branży sierpień 2023 - wydanie specjalne PIECZYWO #3

    Mistrz Branży sierpień 2023 - wydanie specjalne PIECZYWO #3

    Czy zawód zduna jest jeszcze potrzebny? Jaka jest kondycja branży piekarskiej w Polsce? Jak wybrać odpowiednią mąkę? Czym różni się bajgiel od obwarzanka?  W czym tkwi sekret idealnego croissanta? I dlaczego Piekarnia na Żywym Zakwasie jest tak wyjątkowa? Czytajcie wydanie specjalne!

     

    ZAPRASZAMY DO INSPIRUJĄCEJ LEKTURY

    Pobierz numer w PDF >

    Kup bieżący numer Mistrza Branży w wersji drukowanej > 

    Więcej
    oferta
    inne
    producent
    Mistrz Branży, wydawnictwo Grupa 69
    sprzedawca
    Mistrz Branży

    cena 38,00 zł

  • Pieczywo Tapas

    Pieczywo Tapas

    Pieczywo Tapas to 30% mieszanka piekarska do wyrobu pieczywa pszennego i mieszanego z dodatkiem suszonych warzyw i przypraw.

    Pieczywo Tapas polecane jest głównie do wyrobu chleba, ale również sprawdzi się w produkcji pieczywa drobnego, takiego jak bułki czy bagietki.

    Dzięki odpowiednio dobranej formule, produkt charakteryzuje się wyjątkowym smakiem i zapachem oraz chrupiącą skórką.

    Kompozycja 4 suszonych warzyw i przypraw takich jak: papryka, czosnek niedźwiedzi, cebula i chili wzbogaca pieczywo, nadając mu świeży i oryginalny wygląd.



    Zalety mieszanki:

    • oryginalny smak dzięki dodatkowi papryki, czosnku niedźwiedziego, cebuli i chilli
    • wydłużona świeżość pieczywa
    • wyjątkowy smak i zapach oraz chrupiąca skórka
    • prosta i łatwa w aplikacji receptura
    • możliwość użycia w różnych aplikacjach
    • powtarzalność produktu gotowego
    • pieczywo jest źródłem błonnika pokarmowego oraz ma wysoką zawartość manganu
    • produkt jest opatrzony znakiem „Clean Label”

     

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Lesaffre
    sprzedawca
    Lesaffre
  • Żytni IG

    Żytni IG

    20% mieszanka piekarska do produkcji tradycyjnego pieczywa żytniego. Jest idealną propozycją dla osób dbających o zdrowie lub wymagających stosowania specjalistycznych dietoterapii. Szczególnie polecany dla diabetyków oraz pacjentów z zaburzeniami glikemii poposiłkowej.

    Chleb Żytni IG zapewnia długie uczucie sytości, a dzięki dużej zawartości błonnika pieczywo wywiera korzystny wpływ na układ pokarmowy. Dzięki wysokiej zawartości manganu przyczynia się do utrzymania prawidłowego metabolizmu energetycznego i zdrowych kości. Wyroby z tej mieszanki cechują się tradycyjnym naturalnym smakiem i aromatem.

    Dodatkowym atutem wyrobów z mieszanki Żytni IG jest wilgotny miękisz.

    Cechy

    • niski indeks glikemiczny pieczywa o wartości 53,8%

    • chleb szczególnie polecany dla diabetyków oraz pacjentów z zaburzeniami glikemii poposiłkowej • pieczywo z wysoką zawartością błonnika pokarmowego oraz manganu

    • niski ładunek glikemiczny kromki pieczywa

    • długie uczucie sytości



    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Lesaffre
    sprzedawca
    Lesaffre
  • Krajalnica do ciast JFM KDC64

    Krajalnica do ciast JFM KDC64

    • maszyna do krojenia ciast wyposażona w podwójny nóż
    • automatyczny obrotowy stół
    • system czyszczenia noża z odmuchem
    • system bezpieczeństwa – optyczne kurtyny
    • panel dotykowy z prostym menu i intuicyjną obsługą
    • regulacja pracy wysokości noża – dopasowanie do wysokości ciasta
    • opcja przycinania krawędzi ciasta
    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    JFM Urządzenia Cukiernicze
    sprzedawca
    JFM
  • Regały na kółkach

    Regały na kółkach

    Regały metalowe Ultra Power z zamontowanymi kółkami, nazywane także wózkami piekarniczymi, ułatwiają studzenie wypieków oraz przewożenie pieczywa po terenie piekarni lub cukierni.

    W ofercie znajdują się regały o siatkowej konstrukcji, dzięki czemu wypieki nie sparzą się, będą miały równomiernie odprowadzone ciepło, a pieczywo zachowa swoje zalety.

    Oferujemy regały cukiernicze i wózki do piekarni w bardzo przystępnej cenie. To rozwiązania na lata oparte na systemie modułowym. W każdym momencie można zmienić rozkład półek i zwiększyć liczbę metalowych mebli w firmie.

    Zapoznaj się z ofertą, przykładami zastosowań i skonfiguruj swój regał!



    Więcej
  • Mistrz Branży lipiec 2023

    Mistrz Branży lipiec 2023

    SPIS TREŚCI

    Rozmowa Mistrza Branży
    Misja – ocalić rzemiosło – rozmowa z Mirosławem Kurkiem
    Chleb pachnący drewnem – rozmowa z Damianem Nowakiem
    Migdały i orzechy na podium – rozmowa z Wiolettą Gbiorczyk

    Mistrz produkcji
    Książki o zapachu kawy
    Bukiet słodkich możliwości
    Żelatyna i spółka
    Receptury. Słodko i lekko – wakacyjne słodkości
    Kopa ornontowicka
    Monoporcja malina-jeżyna
    Fraisier truskawkowy
    Monoporcja mango-marakuja
    Powrót drożdżówki

    Maszyny, urządzenia, wyposażenie – przegląd oferty rynkowej 2023

    Mistrz zarządzania
    Ułatw sobie zakupy
    Wykaz sklepów online
    Jak odnieść korzyść z popytu na zakupy internetowe?
    Inspirowane podróżami
    Piekarnie w opałach
    Szef czy kumpel?

    Flesh news
    Trophée Mille Poland
    Turbo Poradnik Gastronomii
    Gelato Poland i III Mistrzostwa Polski na Pralinę
    – konkursy 12. edycji Sweet Targów
    Pia Salazar z tytułem Najlepszego Cukiernika Świata 2023
    Bottiglieria 1881 z dwiema gwiazdkami Michelina
    Miw e Smartfresh – w centrum technologicznym Miwe LBC

     

    ZAPRASZAMY DO INSPIRUJĄCEJ LEKTURY

    Pobierz numer w PDF >

    Kup bieżący numer Mistrza Branży w wersji drukowanej > 

    Więcej
    oferta
    inne
    producent
    Mistrz Branży, wydawnictwo Grupa 69
    sprzedawca
    Mistrz Branży

Produkty promowane

Prezentacja produktów

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe