...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Aktualności

  • Kwas chlebowy – do picia i pieczenia

    Kwas chlebowy – do picia i pieczenia 0

    Idealny napój na upalne dni to kwas chlebowy. Świetny też do zrobienia chłodnika, przyrządzenia gulaszu wołowego, pieczeni, żeberek, a nawet kiełbasy. Funkcjonują w Internecie także związane z tym napojem przepisy z miksologii, nie pomijając receptury na „grzaniec” z kwasu chlebowego.

    więcej
  • Urodzinowy tort Marthy Stewart

    Urodzinowy tort Marthy Stewart 0

    83. urodziny słynna osobowość telewizyjna i kulinarna uczciła tortem przygotowanym przez francuskiego mistrza cukiernictwa, Cédrica Grolet.

    więcej
  • Allsupply – wszystko w jednym miejscu

    Allsupply – wszystko w jednym miejscu 0

    Czy można zaistnieć na rynku zaopatrzenia dla klientów branży spożywczej, mimo iż wydawałoby się, że nie ma już na nim miejsca? Czy istnieje realna szansa na obsługę załogi produkcyjnej na najwyższym poziomie?

    więcej
  • Królowa wakacji jest jedna

    Królowa wakacji jest jedna 0

    Jagodzianka – królowa letnich wypieków drożdżowych obficie nadziana leśnymi jagodami (lub – jak kto woli – borówkami) – zwiastuje nadejście wakacji. W niektórych regionach Polski sezon na te owoce trwa aż do wczesnej jesieni.

    więcej
  • Bajgiel czołową słoną przekąską u The French Bastards

    Bajgiel czołową słoną przekąską u The French Bastards 0

    Bajgiel, choć ma korzenie polskie, uchodzi za przysmak, który udoskonaliła i spopularyzowała kuchnia i kultura amerykańska. Wydaje nam się, że tylko w Stanach Zjednoczonych zjemy bajgle doskonałe. Jednak inne kraje również z powodzeniem wykorzystują bajgla do przygotowania słonych przekąsek.

    więcej
  • Międzynarodowe spotkania Ambasadorów Chleba

    Międzynarodowe spotkania Ambasadorów Chleba 0

    Na początku lipca br. we francuskim departamencie – Wandea odbyły się spotkania stowarzyszenia „Ambasadorzy Chleba”, które ma na celu integrację środowiska piekarzy, przekazywanie sobie wiedzy, śledzenie nowości piekarniczych i wprowadzenie w życie.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe