...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AU

Zapomniane smaki, nowe talenty – Mistrzostwa Polski na Pralinę 2024

Specjaliści i wirtuozi pracy z czekoladą po raz trzeci stanęli do rywalizacji o tytuł twórcy najlepszej praliny. Zwyciężyła Sylwia Halama z Cappuccino Cafe.

18 marca w MCK Katowice podczas drugiego dnia Sweettargów odbyła się 3. edycja Mistrzostw Polski na Pralinę. Wystąpiło w sumie 6 zawodników. Motywem przewodnim tegorocznej edycji były zapomniane smaki. Jury w składzie: Michał Iwaniuk (przewodniczący), Daria Marszałek, Agnieszka Woźniak, Katarzyna Smaga (ubiegłoroczna laureatka), Kamil Toczek, Maciej Wiśniewski oraz Maciej Majzon-Wójtowicz oceniało tym razem dwie prace – pralinę z formy oraz pralinę krojoną. A także pudełko (opakowanie) i koncept marketingowy. Najwyższe miejsce na podium zdobyła Sylwia Halama, która zaprezentowała praliny o smaku lemoniady i agrestu podane w czekoladowej szkatułce.

 


Wyniki 3. Mistrzostw Polski na Pralinę:

1 miejsce: Sylwia Halama

2 miejsce: Adam Wódczyński

3 miejsce: Izabela Woźniak


Wielkie brawa dla pozostałych uczestników: Urszuli Ryniec-Jędrzejewska (wyróżnienie), Natalii Matvichuk oraz Bartosza Wierzchowskiego.


Bieżące wydanie czasopisma

Czym wyróżnia się marcepan królewiecki? Czy rzemieślnicza piekarnia to najpewniejszy biznes? Dla kogo mleko A2? Jak powstają zefirki?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji