Gryzmi poszerza granice swego imperium 0
Po otwarciu kolejnego punktu w Zabrzu niedługo trzeba było czekać na nową lokalizację. Tym razem Gryzmi zawitało do centrum Katowic.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Po otwarciu kolejnego punktu w Zabrzu niedługo trzeba było czekać na nową lokalizację. Tym razem Gryzmi zawitało do centrum Katowic.
więcejCzym różni się pinsa od pizzy? I dlaczego warto wprowadzić do piekarni al taglio, zamiast neapolitany? Jak zaplatać chałkę? Ile miejsca powinien zajmować chleb na talerzu w zdrowym menu? Czy na pewno rozumiesz jak działa kwas chlebowy? W tym wydaniu króluje mąka! Świeżo wypiekane, kreatywne, pełne pasji pieczywo.
więcejZbliżają się 24. Dni Otwarte Polmarkus, odbędą się one 1-2 października br. w Pyskowicach. Podczas tegorocznej edycji wspólnie odkryjemy potencjał comfort food – trendu łączącego pojęcia smaku, emocji i nostalgii.
więcejW poprzednim wydaniu (link poniżej) zaprezentowałam podstawową wiedzę o produkcji kremów, ich poszczególne rodzaje i zastosowania. Tym razem przyjrzymy się kremom gotowanym.
więcejJuż po raz drugi agencja Smarten PR – oficjalny przedstawiciel marki Trophée Mille w Polsce organizuje polskie eliminacje międzynarodowego konkursukulinarno-cukierniczego dla szkół gastronomicznych Trophée Mille Poland 2024, które odbędą się 22 października w CHEFS ATELIER - siedzibie Chefs Culinar w Wiskitkach.
więcejCzy kiedykolwiek marzyłeś o tym, aby twoje słodkie dzieła zachwycały innych? A może uwielbiasz eksperymentować w kuchni i tworzyć dzieła sztuki? Teraz masz szansę pokazać światu swoje umiejętności!
więcejCzystość w obszarze produkcji żywności to nie tylko kwestia estetyki, to zagadnienie kluczowe dla bezpieczeństwa żywności, dobrostanu pracowników i zadowolenia klientów.
więcej