...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Aktualności

  • Przywitaj wrzesień z nowym Mistrzem Branży

    Przywitaj wrzesień z nowym Mistrzem Branży 0

    Czym różni się pinsa od pizzy? I dlaczego warto wprowadzić do piekarni al taglio, zamiast neapolitany? Jak zaplatać chałkę? Ile miejsca powinien zajmować chleb na talerzu w zdrowym menu? Czy na pewno rozumiesz jak działa kwas chlebowy? W tym wydaniu króluje mąka! Świeżo wypiekane, kreatywne, pełne pasji pieczywo.

    więcej
  • Dowiedz się, czym jest comfort food

    Dowiedz się, czym jest comfort food 0

    Zbliżają się 24. Dni Otwarte Polmarkus, odbędą się one 1-2 października br. w Pyskowicach. Podczas tegorocznej edycji wspólnie odkryjemy potencjał comfort food – trendu łączącego pojęcia smaku, emocji i nostalgii.

    więcej
  • Kremy gotowane

    Kremy gotowane 0

    W poprzednim wydaniu (link poniżej) zaprezentowałam podstawową wiedzę o produkcji kremów, ich poszczególne rodzaje i zastosowania. Tym razem przyjrzymy się kremom gotowanym.

    więcej
  • II edycja konkursu Trophée Mille Poland 2024

    II edycja konkursu Trophée Mille Poland 2024 0

    Już po raz drugi agencja Smarten PR – oficjalny przedstawiciel marki Trophée Mille w Polsce organizuje polskie eliminacje międzynarodowego konkursukulinarno-cukierniczego dla szkół gastronomicznych Trophée Mille Poland 2024, które odbędą się 22 października w CHEFS ATELIER - siedzibie Chefs Culinar w Wiskitkach.

    więcej
  • Niby chachor, a robi tyle dobra

    Niby chachor, a robi tyle dobra 0

    Gliwicki Chachor robi trochę zamieszania. Konkretnie, miesza mąkę z wodą i zakwasem. Piecze chleby. Jak w otwarciu piekarni pomógł mu fach kowala i czy obecny biznes jest rentowniejszy niż prowadzenie burgerowni albo restauracji wegańskiej? O swojej drodze do chleba opowiada Stanisław Kulczyna, właściciel piekarni Chachor.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe