...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Violife, materiał promocyjny

Flora Professional Plant – 100% roślinna baza do lodów

Flora Professional Plant baza do lodów włoskich i gałkowych to produkt, który pozwala lodziarniom, kawiarniom, cukierniom oraz restauracjom oferować doskonałe w smaku lody odpowiadające na oczekiwania wszystkich gości, także alergików, wegan czy wegetarian oraz osób na innych dietach wykluczeniowych.

Lody to letni klasyk, który dzięki różnorodności smaków, kształtów, połączeń czy dodatków uwielbiają niemal wszyscy. Teraz lodziarnie, cukiernie oraz kawiarnie mogą je zaserwować także osobom wykluczającym z diety nabiał, laktozę czy produkty odzwierzęce. I to nie w formie sorbetów!



Flora Professional Plant baza do lodów włoskich i gałkowych to w 100% roślinny produkt, który stanowi doskonałą bazę do lodów dla alergików, wegan, wegetarian oraz osób na innych dietach wykluczeniowych. Nie zawiera też glutenu, nabiału, laktozy, soi, konserwantów ani oleju palmowego.

Flora Professional Plant posiada naturalny waniliowy kolor i smak. Szybko zamarza, ma większą objętość i topnieje wolniej niż lody na bazie nabiału. Nadaje się zarówno do lodów włoskich, jak i gałkowych, koktajli oraz deserów lodowych. Może być stosowana we wszystkich typach maszyn do lodów. Baza jest gotowa do użycia bez konieczności wcześniejszego przygotowania.

– Polacy bardzo chętnie sięgają po lody i ta kategoria cały czas rośnie. Teraz dzięki Flora Professional Plant lodziarnie, kawiarnie czy cukiernie mogą w prosty sposób przygotować lody nawet dla najbardziej wymagających gości. Alergicy czy osoby ograniczające spożycie nabiału już nie muszą wybierać wyłącznie sorbetów – mogą teraz cieszyć się doskonałym kremowym smakiem lodów, które zostawiają też mniejszy ślad węglowy niż lody na bazie nabiału – mówi Wiktor Orliński, Head of Marketing Violife Professional CEE.



100% roślinna baza do lodów to produkt, na który czeka wielu miłośników tego deseru, a dla wielu lodziarni, kawiarni, cukierni czy restauracji to wyjątkowa szansa na poszerzenie oferty i zdobycie nowych klientów oraz oferowanie prostych w przygotowaniu lodów o bogatym kremowym smaku dla każdego. Flora Professional Plant baza do lodów włoskich i gałkowych jest dostępna w ekonomicznym opakowaniu 10 l.

Więcej na stronie www.violifeprofessional.com/pl-pl


* * * 


O Violife Professional
Violife Professional jest częścią firmy Upfield działającą w branży gastronomicznej, obsługującą m.in. restauracje, hotele, piekarnie, cukiernie oraz producentów dań gotowych. Nasi szefowie kuchni opracowują składniki, produkty i usługi, które pomagają profesjonalistom w tworzeniu pysznych potraw oraz w kompleksowym zarządzaniu menu i kosztami współczesnej gastronomii. Więcej: https://www.violifeprofessional.com/pl-pl

Dodatkowe informacje
Wiktor Orliński
Head of Marketing Violife Professional CEE (Poland, Ukraine, Czech R., Slovakia & Hungary)
e-mail: wiktor.orlinski2@upfield.com
Tel. +48 601 363 228

Wojciech Dobosiewicz
e-miał: wojciech.dobosiewicz@dobocom.pl
tel. +48 609 798 223

Bieżące wydanie czasopisma

Jaki krem do przekładania, a jaki do tynkowania tortu? Od czego zacząć wegańską rewolucję w cukierni? Co to jest crookie? I czym się różnią świderki Ice Dream Team?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji