...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Aktualności

  • Jak będzie smakować 2025 rok?

    Jak będzie smakować 2025 rok? 0

    Prognozy kulinarne na 2025 rok wskazują na rosnącą popularność składników i smaków inspirowanych naturą, egzotyką oraz zdrowiem. Oto, co będzie królować w cukiernictwie i piekarstwie.

    więcej
  • „Matka” w Paryżu

    „Matka” w Paryżu 0

    W Paryżu otwarto restaurację z polską kuchnią o nazwie „Matka”. W menu są tradycyjne polskie potrawy, podane jednak w wersji luksusowej. Właścicielem restauracji jest pochodzący z Krakowa szef kuchni Piotr Korzeń.

    więcej
  • Reklamacje oraz odstąpienia konsumenckie w piekarni i cukierni

    Reklamacje oraz odstąpienia konsumenckie w piekarni i cukierni 0

    Nie ma chyba takiego fachowca, któremu chleb choć raz nie przypiekł się za bardzo, czasem tynk na torcie pęka. Pomyłki w zamówieniach również się zdarzają. Czy w takiej sytuacji klient ma prawo do zwrotu kosztów lub innej rekompensaty? Przyjrzyjmy się, co na to polskie prawo.

    więcej
  • Śmiertelna nieświadomość

    Śmiertelna nieświadomość 0

    Dlaczego dokładne oznaczanie alergenów i zmiana sposobu produkcji w lodziarniach są takie ważne? Dzieje się tak , ponieważ reakcje alergiczne stanowią coraz większe zagrożenie. Brak precyzyjnego oznaczenia składników w produktach spożywczych prowadzi do poważnych konsekwencji zdrowotnych, a nawet śmierci.

    więcej
  • Puratos przewiduje trzy najważniejsze trendy na 2025 rok

    Puratos przewiduje trzy najważniejsze trendy na 2025 rok 0

    Puratos, wiodący dostawca składników oraz usług dla piekarnictwa, cukiernictwa i czekolady, ujawnia trzy najważniejsze trendy, które wpłyną na producentów żywności, piekarzy, cukierników i czekoladników na całym świecie w 2025 roku.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe