Z Ekwadoru do Polski 0
Wywiad z Karoline Guaman Vera, studentką pracującą w firmie Geth (lipiec-sierpień 2024) w ramach wymiany organizowanej przez IAESTE.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Wywiad z Karoline Guaman Vera, studentką pracującą w firmie Geth (lipiec-sierpień 2024) w ramach wymiany organizowanej przez IAESTE.
więcejBranża HoReCa w Polsce stoi u progu rewolucyjnej zmiany. Gastrotargi Smakki, będące wydarzeniem dla profesjonalistów z sektora hotelarsko-gastronomicznego, łączą siły z prestiżowymi targami WorldFood Poland skierowanymi do sektora spożywczego.
więcejAeropress, flat white czy nitro przestają być tajemniczymi terminami. Polskę zalała aromatyczna, kofeinowa fala, a kawiarnie speciality można spotkać już nie tylko w centrach, ale także na obrzeżach miast, bo fani napoju z ziaren kawowca gotowi są docierać w mniej dostępne miejsca, by delektować się wysokiej jakości kawą.
więcejInfluencerka? Torciara? Przedsiębiorczyni! Tak mówi o sobie Ewelina Ciosek, właścicielka Ciocho Cukrowni, której misją jest rozprawianie się z nieuzasadnionym hejtem w sieci. Ale też pokazywanie tajników słodkiej branży, edukacja i tworzenie zespołu, którego jest częścią, a nie tylko szefową.
więcejPodczas kontroli przetworów zbożowych, niemal 20% partii towarów miało niewłaściwe oznakowania. Inspektorzy wzięli pod lupę zgodność z ogólnymi przepisami handlowymi oraz porównali deklaracje producentów z rzeczywistymi parametrami.
więcejRozmowa z Przemysławem Zapotocznym, Dyrektorem Zarządzającym WIESHEU Polska Sp. z o.o.
więcejBrytyjski skoczek do wody Tom Daley, znany również z zamiłowania do szydełkowania, ponownie zaskoczył swoich fanów. Tym razem sportowiec zaprezentował torbę własnoręcznie zrobioną na szydełku, której kształt przypomina croissanta.
więcej