Kremy na zimno 0
To już trzecia, a zarazem ostatnia część kompendium wiedzy o kremach do ciast i tortów.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
To już trzecia, a zarazem ostatnia część kompendium wiedzy o kremach do ciast i tortów.
więcejCzy jest jeszcze miejsce w branży spożywczej na wprowadzenie nowej marki pieców? Odpowiedź brzmi: tak, bo innowacje i odkrywanie nowych rozwiązań leżą w naturze prawdziwego przedsiębiorcy. W szerokiej ofercie urządzeń piekarniczo-cukierniczych firmy Allsupply znalazły się piece zjednoczone pod włoską marką EUROPA.
więcejCo oznacza zielona energia dla biznesu, jakie aspekty warto brać pod uwagę, rozważając wkroczenie na zieloną ścieżkę – o tym m.in. rozmawiamy z Grzegorzem Tomasikiem, ekspertem rynku energii, prezesem zarządu reo.pl.
więcejW Warszawie 4 września otwarto Muzeum Czekolady Wedla. To bardzo kosztowne przedsięwzięcie ma na celu przybliżyć proces produkcji tabliczki słynnej marki oraz pokazać je bogatą historię.
więcej22 października w CHEFS ATELIER - siedzibie Chefs Culinar Polska w Wiskitkach odbędą się polskie eliminacje międzynarodowego konkursu kulinarno-cukierniczego dla szkół gastronomicznych Trophée Mille Poland 2024.
więcejZapach świeżego pieczywa, firmy oferujące najnowsze technologie oraz urządzenia dla piekarni, cukierni i kawiarni, a wszystko to okraszone biznesowymi relacjami. Do tego konkurs dla piekarzy, strefa piekarska i duże grono wystawców. Już 25-27 września POLAGRA. Bilety i bezpłatne zaproszenia czekają.
więcejPo otwarciu kolejnego punktu w Zabrzu niedługo trzeba było czekać na nową lokalizację. Tym razem Gryzmi zawitało do centrum Katowic.
więcej