Jego puszystość, krem 0
Nieodłączny element każdego tortu. Idealny to tynkowania, dekorowania i przekładania. Oto pierwsza część naszego kompendium wiedzy na temat kremów.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Nieodłączny element każdego tortu. Idealny to tynkowania, dekorowania i przekładania. Oto pierwsza część naszego kompendium wiedzy na temat kremów.
więcejFlora Professional Plant baza do lodów włoskich i gałkowych to produkt, który pozwala lodziarniom, kawiarniom, cukierniom oraz restauracjom oferować doskonałe w smaku lody odpowiadające na oczekiwania wszystkich gości, także alergików, wegan czy wegetarian oraz osób na innych dietach wykluczeniowych.
więcejW branży HoReCa każdy rozsądny przedsiębiorca dąży do osiągnięcia możliwie największych zysków przy jednoczesnym utrzymaniu jak najwyższego standardu obsługi klienta. Jednym z najważniejszych wyzwań, przed jakimi stoją restauracje, kawiarnie i hotele, jest ograniczenie kosztów operacyjnych bez uszczerbku na jakości usług.
więcejFirma Terravita i Paweł Mieszała otwierają nowy rozdział współpracy! Jak deklarują to właśnie pasja i doświadczenie leżą u podstaw poznania. I nie jest też bez znaczenia, że ich wspólne historie miały początek w tym samym mieście.
więcejSłynny La Maison Ladurée z okazji Igrzysk Olimpijskich i Para olimpijskich w Paryżu wypuścił do sprzedaży swoje kultowe makaroniki w opakowaniach nawiązujących do zmagań sportowych.
więcejZnakomity francuski cukiernik Pierre Hermé został uhonorowany Legią Honorową – najbardziej prestiżowym odznaczeniem francuskim, którym w 2024 roku odznaczono 352 zasłużone osoby.
więcejSpecjaliści i wirtuozi pracy z czekoladą po raz trzeci stanęli do rywalizacji o tytuł twórcy najlepszej praliny. Zwyciężyła Sylwia Halama z Cappuccino Cafe.
więcej