
Chleb zakazany: ryż i herbata Genmaicha 0
Poznaj wyjątkową recepturę na chleb autorstwa jedynej Polki, która jest wykwalifikowaną bread sommelierką, Aleksandry Bednarek.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Poznaj wyjątkową recepturę na chleb autorstwa jedynej Polki, która jest wykwalifikowaną bread sommelierką, Aleksandry Bednarek.
więcejNie tylko Tłusty Czwartek! Dzień Sernika, Dzień Czekolady oraz Święto Lizaka i Cukierka - zobacz kiedy przypadają słodkie święta. Bądź na bieżąco i celebruj w swojej piekarni oraz cukierni.
więcejCo sprawia, że dubajska czekolada trafiła w upodobania konsumentów na całym świecie? Jaki kształt tortu będzie modny w tym sezonie? Na czym polega profesja bread sommeliera? Czy w piekarni można serwować drinki i koktajle? A na naszej okładce zwyciężczyni Mistrzostwo Polski na Deser - Katarzyna Arendarczyk.
więcejOd 5 lat w Zespole Szkół Ekonomiczno-Usługowych im. F. Chopina w Żychlinie odbywa się ogólnopolski konkurs na artystyczne dekorowanie pierników dekor - PIERNIK art, kierowany do uczniów szkół gastronomicznych. Główną
organizatorką przedsięwzięcia jest nauczycielka Katarzyna Hryciuk.
Mija 40 lat istnienia firmy a 50 lat małżeństwa, które stworzyło niezwykły dwuosobowy "kartel". Dziś już trzyosobowy. A zaczęło się od 100 ziaren.
więcejMa ponad 70 lat, uwielbia piec, jest benedyktynką i... gwiazdą TikToka. Poznajcie wyjątkową babcię - siostrę Deborah z Winkler Bakery.
więcejWarszawa ponownie stanie się centrum europejskiego cukiernictwa i lodziarstwa. W dniach 16-19 lutego 2025 roku w Centrum EXPO XXI odbędzie się kolejna edycja Expo Sweet – największych w Polsce targów dedykowanych branży słodkości.
więcej