...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Terravita, materiał promocyjny

Paweł Mieszała ambasadorem marki Terravita i Bellaria

Firma Terravita i Paweł Mieszała otwierają nowy rozdział współpracy! Jak deklarują to właśnie pasja i doświadczenie leżą u podstaw poznania. I nie jest też bez znaczenia, że ich wspólne historie miały początek w tym samym mieście.

Paweł Mieszała jest Mistrzem Polski i Świata w Cukiernictwie z ponad 30-letnim doświadczeniem zawodowym. Uczestniczył w prestiżowych konkursach, takich jak Puchar Świata Cukierników w Lyonie oraz Mistrzostwa Świata Cukierników w Mediolanie. Jest jednym z najbardziej uznanych i cenionych cukierników w Polsce. Swoje umiejętności zdobywał na całym świecie, m.in. we Francji oraz Belgii.

 

Dla wielu pokoleń cukierników jest mistrzem i szkoleniowcem, dzięki któremu zdobywali nagrody i osiągali sukcesy w branży.
Na co dzień jest zaangażowany w rozwijanie swoich cukierni: „Pawlova” i „Studio 44”, oraz w reaktywację kultowej „Kawiarni Kociak” w Poznaniu, której tradycja sięga aż 1962 roku. Jak sam mówi: „Tradycja jest bardzo ważna i cały czas staram się ją zachowywać, ocalać. To ważne nie tylko dla mnie, ale i dla następnych pokoleń”.

W najbliższym okresie Terravita wraz z Pawłem Mieszała planują szereg spotkań, warsztatów i innych wydarzeń, na które serdecznie zapraszają.

 

Bieżące wydanie czasopisma

Za co Polacy pokochali jagodzianki? Czym ustabilizować krem na zimno? Jak projektować słodkie stoły? Skąd się biorą alergie pokarmowe? Do czego dodawać szafranu?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji