...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Terravita, materiał promocyjny

Paweł Mieszała ambasadorem marki Terravita i Bellaria

Firma Terravita i Paweł Mieszała otwierają nowy rozdział współpracy! Jak deklarują to właśnie pasja i doświadczenie leżą u podstaw poznania. I nie jest też bez znaczenia, że ich wspólne historie miały początek w tym samym mieście.

Paweł Mieszała jest Mistrzem Polski i Świata w Cukiernictwie z ponad 30-letnim doświadczeniem zawodowym. Uczestniczył w prestiżowych konkursach, takich jak Puchar Świata Cukierników w Lyonie oraz Mistrzostwa Świata Cukierników w Mediolanie. Jest jednym z najbardziej uznanych i cenionych cukierników w Polsce. Swoje umiejętności zdobywał na całym świecie, m.in. we Francji oraz Belgii.

 

Dla wielu pokoleń cukierników jest mistrzem i szkoleniowcem, dzięki któremu zdobywali nagrody i osiągali sukcesy w branży.
Na co dzień jest zaangażowany w rozwijanie swoich cukierni: „Pawlova” i „Studio 44”, oraz w reaktywację kultowej „Kawiarni Kociak” w Poznaniu, której tradycja sięga aż 1962 roku. Jak sam mówi: „Tradycja jest bardzo ważna i cały czas staram się ją zachowywać, ocalać. To ważne nie tylko dla mnie, ale i dla następnych pokoleń”.

W najbliższym okresie Terravita wraz z Pawłem Mieszała planują szereg spotkań, warsztatów i innych wydarzeń, na które serdecznie zapraszają.

 

Bieżące wydanie czasopisma

Jaki krem do przekładania, a jaki do tynkowania tortu? Od czego zacząć wegańską rewolucję w cukierni? Co to jest crookie? I czym się różnią świderki Ice Dream Team?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji