Receptury Wielkanocne 2016 r.
głosowanie trwa od 2016-03-08 do 2016-03-25
Nagrody
Zwycięzcy: Receptury Mistrzów
Pozostałe receptury
-
Babka piaskowa czekoladowa i jasna
Pfahnl Polska -
Ciasto szpinakowe Mech
AKO S.A. -
Ciasto Piaskowe
ULDO Polska -
Babka z szafranowo-pomarańczowym syropem
Kucharnia -
Pieprzna malina. Czekoladowa łyżeczka z pikantnym ganache i pistacjową gąbką.
Sempre -
Torcik z zieloną herbatą
Zeelandia Sp.zo.o. -
Praliny z tymiankiem
Cukiernia Angelika -
Tort cytrynowo-bezowy
Akademia Słodka Pasja -
Bezglutenowy keks z buraczkami
-
Mazurek czekoladowo-kajmakowy z bakaliami
Sztuka Czekolady -
Mazurek czekoladowo-pigwowy na spodzie z chleba razowego
Kucharnia -
Muffiny Wielkanocne z wytrawną nutą
UNIFERM Polska
Zwycięzcy: Receptury Uczniów
Pozostałe receptury
-
Babka wielkanocna
ZSPJP2 -
Wielkanocny czekoladowy torcik
ZSPJP2 -
Brzoskwiniowa rozkosz
ZSPJP2 -
Słodkie jajeczka wielkanocne
Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowawczy -
Koszyczki i babeczki wielkanocne
Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowawczy -
Dietetyczna babka wielkanocna
Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowawczy -
Świeża rozkosz
ZSPJP2