Receptury Wielkanocne 2017 r.
głosowanie trwa od 2017-03-05 do 2017-04-08
Nagrody
Zwycięzcy: Receptury Mistrzów
Pozostałe receptury
-
Drożdżowa babka z lukrem malinowym
Receptury gości -
Razowy chleb i delikatny pasztet z żurawiną
Receptury gości -
Chleb na kwasie z mąką owsianą i zarodkami pszennymi
Receptury gości -
Lekka i aromatyczna babka wielkanocna
Receptury gości -
Miniserniczki z wiśnią i figą
Receptury gości -
Monas de Pascua – wielkanocne bułeczki drożdżowe
Receptury gości -
Kruchy torcik orzechowy
Receptury gości -
Torcik wielkanocny
Receptury gości -
Perła Wielkanocna
Master Martini Polska -
Beza z salsą Maroko
Comprital -
Ciasto makowe a la mazurek
Zeelandia Sp.zo.o. -
Tarta Orzechowo-Migdałowa z Miodem
Sempre -
Torcik cherry & cheese
Master Martini Polska -
Babka drożdżowa z bakaliami i sezamem
KOMPLET Polska -
Muffiny Wielkanocne z wytrawną nutą
UNIFERM Polska -
Wiosenne babeczki ponczowe
ZSZ Pułaskiego w Gorlicach
Zwycięzcy: Receptury Uczniów
Pozostałe receptury
-
Baranek drożdżowy
ZSZ Pułaskiego w Gorlicach -
Ciasto migdałowo-czekoladowe „Migdałek”
ZSSG w Warszawie -
Easter lemon cake
ZSSG w Warszawie -
Mazurek kajmakowo-powidłowy
ZSZ Nr 2 we Wrześni -
Tort wielkanocny
Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowawczy -
Wielkanocna pysznotka
ZSPJP2 -
Babka piaskowa z wiórkami czekoladowymi
ZSP3 Staszic Włoszczowa -
Wielkanocny tort – zajączek
zsgnr2 -
Wielkanocne Babeczki z niespodzianką
ZPEW w Lwówku Śląskim -
Wielkanocny torcik
RzZSZ w Zamościu