...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
tel. +48 32 729 96 80
fax +48 32 729 96 70 lub +48 32 790 40 90
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Warto przeczytać

  • Design ma smak czekolady

    Design ma smak czekolady 0

    Zaczęło się od prostych wzorków do domowych wypieków: literek, listków i serduszek. Dziś rysem charakterystycznym dekoracji produkowanych przez firmę Barbara Luijckx jest ultranowoczesny i elegancki design rodem z pracowni artysty. A nade wszystko ich wyjątkowy smak. Smak prawdziwej czekolady.

    więcej
  • RECEPTOR 2.0 – nie kupuj – UŻYWAJ!

    RECEPTOR 2.0 – nie kupuj – UŻYWAJ! 0

    Po raz pierwszy Polska usłyszała o systemie RECEPTOR 1.0, raciborskiej firmy Ai Solution, w 2012 r. Od tamtego czasu ten inteligentny, komputerowy system zarządzania procesem produkcyjnym i recepturami zrewolucjonizował działanie niejednej polskiej piekarni i cukierni. Po 7 latach pojawił się jego następca – RECEPTOR 2.0.

    więcej
  • Pełne ziarno, na zakwasie z kiełkami pszenicy

    Pełne ziarno, na zakwasie z kiełkami pszenicy 0

    Wypiekanie chleba dawnymi metodami przy udziale wyłącznie kwasów naturalnej fermentacji to wspaniała zabawa i zdrowe hobby dla domowego piekarza, ale i szansa na wprowadzenie do oferty piekarni rzemieślniczej chleba pełnoziarnistego - prawdziwie tradycyjnego.

    więcej

Polecamy przeczytać

  • Więcej piękna w pieczywie

    Więcej piękna w pieczywie 0

    Drobne pęcherzyki w skórce, kolor zapowiadający smak, sprawne nacięcia, które zdobią i otwierają wnętrze pieczywa czy posypki wykonane z dbałością i fantazją. Te szczegóły zdradzają prawdziwy kunszt piekarza i rzemieślnika o duszy artysty. Mają też niebagatelną moc kuszenia i podkręcania apetytów konsumentów.

    więcej
  • Lodziarskie CO, GDZIE i KIEDY?

    Lodziarskie CO, GDZIE i KIEDY? 0

    Wiele wydarzeń wciąż przed nami. Podpowiadamy, na które ze zbliżających się imprez branży lodziarskiej w Polsce i Europie warto się wybrać, aby poznać najnowsze trendy i technologie.

    więcej
  • Polski potentat pieczywa mrożonego o rzemieślniczych genach

    Polski potentat pieczywa mrożonego o rzemieślniczych genach 0

    W Polsce powstało ostatnio wiele piekarń przemysłowych i zaczynają one odgrywać znaczącą rolę w branży. Spośród nich na czoło wysunęła się firma Nowel, która wyrosła z rzemiosła niemal 100 lat temu. O szybkim rozwoju i odczarowaniu produkcji pieczywa mrożonego rozmawiamy z Michałem Zajezierskim, wiceprezesem zarządu firmy.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe