...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
tel. +48 32 729 96 80
fax +48 32 729 96 70 lub +48 32 790 40 90
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Artykuły

  • Czekoladowe 30-lecie

    Czekoladowe 30-lecie 0

    Decyzja o inicjacji działalności firmy z eleganckimi czekoladowymi produktami w czasach, gdy w Polsce królowały wyroby czekoladopodobne, mogła wydawać się szalona. Okazała się jednak strzałem w dziesiątkę, a to dzięki pasji, zaangażowaniu, ciężkiej pracy i sile rodziny.

    więcej
  • Wejdź w jesienny klimat z nowym Mistrzem Branży

    Wejdź w jesienny klimat z nowym Mistrzem Branży 0

    Czekolada, bajgle i cruffiny - w najnowszym wydaniu wgryzamy się w tematy, które mocno kojarzą się w jesienią i powrotem do szkoły. Oprócz tego częstujemy też nowinkami, takimi jak mąka z owadów. Szukamy makaronikowych inspiracji. A z Ulą Stępniak rozmawiamy o tym, dlaczego wspieranie konkurencji jest lepsze, niż hejt.

    więcej
  • Święta 2021 już na Dworkowej 15

    Święta 2021 już na Dworkowej 15 0

    Podczas, gdy witryny cukierni i piekarni powoli przybierają jesienne barwy i dyniowe dekoracje, wiele firm już prężnie przygotowuje kampanie bożonarodzeniowe. W Piekarni Kidziński już pachniało piernikami, które trafiły na sesję kampanii popularnej marki odzieżowej.

    więcej

Polecamy przeczytać

  • XXIII Radomskie Święto Chleba

    XXIII Radomskie Święto Chleba 0

    Rzemieślnicze pieczywo, samo zdrowie, jako żywo! Takie hasło przyświecało tegorocznej edycji wydarzenia. Co zaprezentowali piekarze i w jaki sposób uczczono wartość chleba?

    więcej
  • Konkurs Tortów i Małych Form w Krakowie

    Konkurs Tortów i Małych Form w Krakowie 0

    Po długiej przerwie wreszcie pojawił się konkurs dla pasjonatów i profesjonalistów zajmujących się słodką dekoracją. Prace oceni sama Jowita Woszczyńska, która w ramach wydarzenia poprowadzi także pokaz modelowania w masie cukrowej, a na zwycięzców czekają nagrody renomowanych producentów.

    więcej
  • Mąka i woda, czyli chleb według Sabiny Francuz

    Mąka i woda, czyli chleb według Sabiny Francuz 0

    Pieczenie chleba rzemieślniczego jest modne i szeroko praktykowane od kilku lat. Na rynku pojawiają się nie tylko kolejne piekarnie tego typu, ale też i pozycje książkowe dotyczące manufakturowego wypieku na zakwasie. Właśnie ukazała się nowa publikacja o tej tematyce autorstwa Sabiny Francuz.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe