...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Artykuły

  • Dwie nowe piekarnie Niny  Métayer

    Dwie nowe piekarnie Niny Métayer 0

    Nina Métayer – najlepsza cukierniczka na świecie w 2023 roku otworzyła dwie piekarnie w rodzinnym La Rochelle. Tym samym spełniała swoje marzenie, by tam skąd pochodzi również stworzyć miejsce z świetnym pieczywem i ciastkami.

    więcej
  • Słodka Polska – pierwszy taki przewodnik po kraju!

    Słodka Polska – pierwszy taki przewodnik po kraju! 0

    Właścicielka szczecińskiej pracowni, Hania Beza, wydała przewodnik na temat słodkich wypieków i deserów, jakie udało jej się spróbować w całej Polsce. Przez półtora roku podróżowała odwiedzając cukiernie w stolicach województw, incydentalnie będąc w mniejszych miasteczkach np. w Wadowicach. Owocem tych podróży jest jej książka.

    więcej

Polecamy przeczytać

  • La pinsa, lżejsza wersja pizzy

    La pinsa, lżejsza wersja pizzy 0

    W ostatnich latach na rynku piekarskim pojawia się coraz więcej nowych produktów, które czerpią zarówno z bogatych tradycji, jak i nowoczesnych technologii. Jednym z nich jest pinsa – włoski przysmak zdobywający popularność na całym świecie.

    więcej
  • Serce pieca = palnik RIELLO

    Serce pieca = palnik RIELLO 0

    Riello to światowej klasy producent urządzeń grzewczych o stabilnym i długoletnim doświadczeniu w branży HVAC. Na rynku polskim marka ta znana jest przede wszystkim z palników i kotłów dla inwestycji komercyjnych. We współpracy z firmą Allsupply zapewnia tak bardzo potrzebną energię do życia.

    więcej
  • Grudniowe wydanie Mistrza Branży już jest!

    Grudniowe wydanie Mistrza Branży już jest! 0

    A w nim: masa makowa i marcepanowa do ciast i nie tylko. Wszystko o migdałach. Wigilijny chleb, czyli opłatek. Jak planować pracę, by zapobiec przedświątecznej gorączce. A na naszej okładce zwycięzca Gelato Poland 2024 - Adam Lubocki z Artisan.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe