...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
tel. +48 32 729 96 80
fax +48 32 729 96 70 lub +48 32 790 40 90
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Artykuły

  • DESEO podbija Gdańsk

    DESEO podbija Gdańsk 0

    Sieć cukierni DESEO Patisserie & Chocolaterie to już nie tylko Warszawa i Poznań. Prezes Łukasz Smoliński zapowiedział otwarcie kolejnego lokalu w Gdańsku już w kwietniu 2023.

    więcej
  • Lody a koszty mediów – uwagi na czas kryzysu

    Lody a koszty mediów – uwagi na czas kryzysu 0

    Wraz z podwyżkami cen rosną koszty energii elektrycznej i wody, co staje się coraz ważniejszym tematem także wśród lodziarzy. W związku z tym prezentujemy krótkie omówienie wybranych kosztów eksploatacji urządzeń wykorzystywanych w lodziarniach i przypominamy podstawowe zasady oszczędzania.

    więcej
  • Szef kuchni pisze: Potwory i spółka

    Szef kuchni pisze: Potwory i spółka 0

    Kilka szalonych lat przepracowanych na kuchni pozwala mi na bezczelne stwierdzenie, że pierwszy serwis nowego
    roku to szkoła gastronomicznego życia na nadchodzące cudowne, pyszne 12 miesięcy.

    więcej
  • Prognozy na 2023 rok. Mąka tańsza nie będzie

    Prognozy na 2023 rok. Mąka tańsza nie będzie 0

    Rolnicy, którzy w ostatnich miesiącach magazynowali zboże, licząc na kolejne podwyżki są mocno rozczarowani. Ceny spadły, a eksperci prognozują, że mogą się jeszcze nieco obniżyć. Mimo spadku cen pszenicy, cena mąki nie spada. Dlaczego?

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe