...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
tel. +48 32 729 96 80
fax +48 32 729 96 70 lub +48 32 790 40 90
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Artykuły

  • Pochlebnie o chlebie

    Pochlebnie o chlebie 0

    Istnieją takie miejsca, gdzie chleb wypieka się na bieżąco, w koszykach leży zaledwie kilka bochenków, więc nie wystarczy dla każdego. Justyna Roszkowska, drobna brunetka w lnianym fartuchu, z uśmiechem umieszcza w piecu świeżą partię drożdżowych bułek i otrzepuje się z mąki.

    więcej
  • Rok czekolady

    Rok czekolady 0

    Takiego obfitości festiwali czekolady jeszcze w Polsce nie było! Wszystko za sprawą firmy WeForm, która zaprasza wystawców i uczestników do słodkiej uczty w ponad 10 atrakcyjnych lokalizacjach.

    więcej
  • Praktyczne szkolenie dla piekarzy

    Praktyczne szkolenie dla piekarzy 0

    Serdecznie zapraszamy do jednego z najnowocześniejszych centrów techniki i technologii piekarskiej w Arnstein (MIWE LiveBakingCenter) na praktyczny pokaz szkoleniowy zaznajamiający uczestników z kolejnymi procesami technologicznymi, jak formowanie bułek, wydłużona fermentacja i odpiek w kilku systemach piecowych.

    więcej
  • Pełna kontrola żywności dla IJHRS

    Pełna kontrola żywności dla IJHRS 0

    10 stycznia 2020 r. Sejm skierował do Komisji Rolnictwa i Rozwoju Wsi projekt ustawy o zmianie ustawy o jakości handlowej artykułów rolno-spożywczych. Według zapisów tego aktu normatywnego będzie kontrolowana jakość handlową żywności na wszystkich etapach obrotu.

    więcej
  • Sprawdź Expo Sweet 2020

    Sprawdź Expo Sweet 2020 0

    23-26 lutego br. w Warszawie odbędzie się 12. edycja największych w Polsce targów branży cukierniczej. W centrum wydarzeń będą prestiżowe konkursy, ciekawe szkolenia i spotkania ze specjalistami z Polski i zagranicy. Sprawdź, jak zaplanować czas na Expo Sweet!

    więcej
  • Czekoladowa Chatka

    Czekoladowa Chatka 0

    Po 17 latach pracy w banku rzuciła korporację dla… czekolady. Zaraz potem jej mąż zrezygnował z wieloletniej pracy w budowlance. I też robi pralinki. W mieście, gdzie nikt nie dawał im szans na przetrwanie pierwszego roku, rozkręcili czekoladowy biznes i udowodnili, że dobra czekolada zawsze przyciągnie klientów.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe