czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
tel. +48 32 729 96 80
fax +48 32 729 96 70 lub +48 32 790 40 90
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Relacje

  • Akademia Kobiet: Spotkanie pełne kobiecej mocy!

    Akademia Kobiet: Spotkanie pełne kobiecej mocy! 0

    „Zapal się do działania!” – pod takim hasłem odbyła się III Akademia Kobiet, wydarzenie, które łączy kobiety przedsiębiorcze, poszukujące motywacji, wiedzy i możliwości spędzenia czasu w gronie wartościowych, ciekawych i inspirujących osób. Ponad 200 kobiet z całej Polski, 23-24 czerwca, spotkało się z ludźmi sukcesu.

    więcej
  • Polsko-włoskie spotkania na lodowym szczycie

    Polsko-włoskie spotkania na lodowym szczycie 0

    11 kwietnia w łódzkiej Szkole Sztuki Kulinarnej Ashanti odbyły się warsztaty pod hasłem „Monte Bianco – zdobywamy szczyty”. Organizatorami wydarzenia były polskie firmy: Plus, AKO i włoski producent lodów Montebianco. Tematem przewodnim uczyniono produkcję lodów rzemieślniczych przy użyciu tradycyjnych komponentów.

    więcej

Polecamy przeczytać

  • Szkolenie produktowe firm Semix i Mech-Masz

    Szkolenie produktowe firm Semix i Mech-Masz 0

    Pod koniec maja (23 i 24 maja) w siedzibie firmy Mech-Masz w Jaroszewie k. Żnina odbyło się kolejne szkolenie, podczas którego przybliżono ofertę nowych produktów firmy Semix i urządzeń Mech-Masz.

    więcej
  • Piekarze wspólnie przeciwko nieuczciwym praktykom rynkowym

    Piekarze wspólnie przeciwko nieuczciwym praktykom rynkowym 0

    Nieuczciwe praktyki sieci sklepów spożywczych to jeden z palących problemów branży piekarskiej zarówno w Polsce, Rumunii, jak i Czechach. Temat zdominował Regionalny Szczyt Branży Piekarniczej Europy Wschodniej i Środkowej, a przedstawiciele piekarzy postanowili wspólnie podjąć działania na rzecz obrony własnych interesów.

    więcej
  • Konkurs kultywujący dobre tradycje

    Konkurs kultywujący dobre tradycje 0

    Kultywowanie regionalnego dziedzictwa kulinarnego Kujaw i Pomorza „na słodko” i „na słono”, wspólna praca mistrz - uczeń oraz pyszne jedzenie to 3 wyróżniki konkursu organizowanego przez Kujawsko-Pomorską Izbę Rzemiosła i Przedsiębiorczości w Bydgoszczy. Finał pokazał, że podstawą dobrego obiadu zawsze jest deser, a nawet dwa!

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe