
POLAGRA 2025 - miejsce, gdzie branża nabiera smaku 0
Tegoroczna, jubileuszowa edycja POLAGRY była wyjątkowa - to już 40 lat historii spotkań ludzi, dla których jedzenie jest pasją, a biznes sztuką rozmowy.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

Tegoroczna, jubileuszowa edycja POLAGRY była wyjątkowa - to już 40 lat historii spotkań ludzi, dla których jedzenie jest pasją, a biznes sztuką rozmowy.
więcej
Eksperci chleba z całych Niemiec zachwycili podczas MIWE expo 2025 w Arnstein. To, co zapowiadano jako zaproszenie do fachowej dyskusji z 16 sommelierami chleba, przerodziło się w wyjątkowe doświadczenie wszystkich uczestników.
więcej
Tegoroczne, XXVII Radomskie Święto Chleba, obchodzimy pod hasłem: „Lokalność w każdym kęsie”, które ma podkreślać znaczenie tradycji i wspólnoty, bo chleb od wieków był nie tylko pokarmem, ale również symbolem życia, symbolem pracy rąk ludzkich i symbolem wspólnoty.
więcej
24-25 czerwca w centrum technologicznym MIWE LBC mieliśmy przyjemność spotkać się z klientami, by wspólnie przyjrzeć się najnowszym technologiom dla piekarni – nie tylko w teorii, ale przede wszystkim w praktyce.
więcej
Festiwal Miast Partnerskich „Łączy nas chleb” w Katowicach to wydarzenie, które od lat służy budowaniu międzynarodowych więzi i promowaniu lokalnych tradycji. Tegoroczna edycja, odbywająca się w parku Zadole, została wzbogacona o tematykę octu i oliwy — zarówno w kontekście kulinarnym, jak i symbolicznym.
więcej
9 kobiet. 1 kuchnia. Gdzieś daleko ukryta pośród beskidzkich gór. Co z tego może wyniknąć? Same dobro! Truflowe risotto, oryginalne tiramisu, włoskie wina i… niezwykła integracja, która przypomniała tym, które na co dzień obsługują innych, że to one raz na jakiś czas same powinny się poczuć jak goście wykwintnej restauracji.
więcej
Jako gospodarze Soft&Sweet Inspiration Day, które odbyło się 4-5 lutego 2025 roku w naszej siedzibie w Łodzi, z dumą możemy powiedzieć, że było to wydarzenie absolutnie wyjątkowe. Po raz pierwszy w takiej formule połączyliśmy technologię urządzeń soft z najwyższej jakości półproduktami.
więcej