czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
tel. +48 32 729 96 80
fax +48 32 729 96 70 lub +48 32 790 40 90
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Relacje

  • Kobieca kreatywność odkryta!

    Kobieca kreatywność odkryta! 0

    3. Spotkanie dla Kobiet Branży, Polagra Tech, Poznań, 26 września 2016 r.
    Z pozoru banalne spotkanie, jedno z wielu, które proponuje nam współczesny rynek, a jednak nabiera ono wyjątkowej mocy, gdy kobiece grono zasiada do pracy twórczej.

    więcej
  • Ciekawe czasy dla piekarzy

    Ciekawe czasy dla piekarzy 0

    Pieczywo wspomagające pracę wątroby lub ułatwiające odchudzanie, hybrydowe pluffins oraz bułki makaronowe – to tylko niektóre propozycje nowoczesnego piekarstwa, które stara się nadążyć za potrze­bami współczesnych konsumentów. Jakie są te potrzeby? Co czeka polskich piekarzy i punkty sprzedaży w przyszłości?

    więcej
  • Gastrosilesia wyznacza nowe trendy

    Gastrosilesia wyznacza nowe trendy 0

    Te organizowane na Śląsku co 2 lata targi to jedno z najważniejszych spotkań, na które przyjeżdżają specjaliści z branży HoReCa z Polski i zagranicy. To tutaj można nie tylko zobaczyć, co piszczy w świecie nowych technologii w gastronomii przemysłowej, ale również wziąć udział w pokazach kulinarnych czy prelekcjach.

    więcej
  • Jawor na bogato

    Jawor na bogato 0

    Konkursy dla mistrzów piekarstwa i cukiernictwa z całej Polski, w tym o tytuł Piekarza Roku, bicie piernikowego rekordu Polski oraz gwiazdy polskiej muzyki - 26-28 sierpnia br. Święto Chleba i Piernika w Jaworze po raz kolejny prześcigał się w pomysłach na bogaty program imprezy.

    więcej
  • Targi Branżowe Savpol 2016

    Targi Branżowe Savpol 2016 0

    Targi odbyły się 10 września w siedzibie firmy w Gliwicach, były doskonałą okazją do zapoznania się z najnowszymi trendami oraz innowacyjnymi rozwiązaniami w sektorze piekarniczym, cukierniczym, gastronomicznym i lodziarskim.

    więcej
  • XVIII Radomskie Święto Chleba

    XVIII Radomskie Święto Chleba 0

    Teraz, kiedy Święto jest już pełnoletnie, jest łatwiej, ale kiedy zaczynaliśmy 18 lat temu, było zdecydowanie trudniej. Trzeba było ludzi mocno przekonywać, wręcz namawiać do tego.

    więcej
  • Papieska kremówka łączy ludzi

    Papieska kremówka łączy ludzi 0

    Z roku na rok kremówka papieska liczy tyle metrów, ile lat miałby papież Jan Paweł II. Po raz pierwszy mistrzowie cukiernictwa z Podkarpacia wyjątkowo przygotowali je w lipcu, a nie w maju, a w akcję zaangażowało się wiele firm i osób, o czym pisze Małgorzata Słowińska.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe