...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
tel. +48 32 729 96 80
fax +48 32 729 96 70 lub +48 32 790 40 90
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Aktualności

Polecamy przeczytać

  • Bezglutenowy chleb Bogdana Smolorza wyróżniony

    Bezglutenowy chleb Bogdana Smolorza wyróżniony 0

    Magazyn Hipoalergiczni po raz kolejny przyznał certyfikaty dla produktów o szczególnych aspektach zdrowotnych i wyjątkowej jakości. W kategorii pieczywo został nagrodzony chleb bezglutenowy autorstwa Bogdana Smolorza.

    więcej
  • Flex Lease – odpowiedź na zmieniający się rynek

    Flex Lease – odpowiedź na zmieniający się rynek 0

    W związku z epidemią koronawirusa świat stanął przed nowymi wyzwaniami. Rozwój gospodarczy wielu państw znacznie zwolnił, drastycznie spadły też wartości giełdowych spółek. Kurz powoli opada, sytuacja powszednieje, wszyscy musimy odnaleźć się w tej postpandemicznej rzeczywistości. Co dalej?

    więcej
  • Pieczywo biesiadne

    Pieczywo biesiadne 0

    ...czyli rzecz o staropolskim zamiłowaniu do jedzenia i ułańskiej fantazji w tworzeniu pieczywa. Będzie o tym, dlaczego bliżej nam do amerykańskiego grillowania niż angielskiego pikniku. Jak zmieniło się biesiadowanie Polaków i ile w nas zostało ze szlacheckiej swady?

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe