czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
tel. +48 32 729 96 80
fax +48 32 729 96 70 lub +48 32 790 40 90
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Aktualności

  • Lody naturalne czy rzemieślnicze?

    Lody naturalne czy rzemieślnicze? 0

    Czym są lody rzemieślnicze? Czy określenie „rzemieślnicze” oznacza to samo, co naturalne? Ile w nich proszku lub owocowej pasty? Te pytania nurtują niektórych klientów, gotowych za porcję swojego ulubionego deseru zapłacić nawet kilkanaście złotych.

    więcej
  • Piąta edycja WorldFood Warsaw za nami!

    Piąta edycja WorldFood Warsaw za nami! 0

    Wokół nas wiosna, czas nowej energii, rozwoju i wzrostu – co znalazło również odbicie w kondycji i skali naszych targów. Po raz kolejny miło nam jest stwierdzić, że rośniemy - dzięki Państwu i razem z Państwem.  

    więcej
  • Coraz więcej Użytkowników Projektu OPEN

    Coraz więcej Użytkowników Projektu OPEN 0

    Z początkiem lutego wystartował Projekt OPEN oferujący nieoprocentowane pożyczki na kształcenie dla osób dorosłych. Po dwóch miesiącach funkcjonowania, na stronie Projektu zarejestrowało się ponad 300 Użytkowników zainteresowanych podniesieniem swoich kompetencji.

    więcej

Polecamy przeczytać

  • Opakowania Guillin Polska

    Opakowania Guillin Polska 0

    Guillin Polska, firma, która powstała w wyniku połączenia spółek Anis Opakowania i Kreis Pack, to producent innowacyjnych opakowań jednorazowych z tworzyw sztucznych. O najwyższej jakości wykonywanych przez nią wyrobów świadczą certyfikaty ISO, BRC i stale rosnąca liczba zadowolonych klientów.

    więcej
  • Polska Ekologia otwiera piekarstwo na ekologię

    Polska Ekologia otwiera piekarstwo na ekologię 0

    Klimat wokół żywności ekologicznej w Polsce jest coraz cieplejszy. Przybywa klientów, sklepów ze zdrową żywnością, tylko piekarze niechętnie podejmują temat biochleba. Stowarzyszenie Polska Ekologia na czele z mistrzem piekarstwa i cukiernictwa Czesławem Meusem chce zachęcić branżę do rozszerzenia produkcji.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe