czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
tel. +48 32 729 96 80
fax +48 32 729 96 70 lub +48 32 790 40 90
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Aktualności

  • Przegląd najmodniejszych kreacji... tortowych!

    Przegląd najmodniejszych kreacji... tortowych! 0

    Czym się różni drip i naked cake? Jak udekorować tort na wesele i czym zaskoczyć urodzinowych solenizantów? Dzięki naszemu przeglądowi tortów poznacie najmodniejsze techniki słodkiej dekoracji i zaskoczycie najbardziej wymagających klientów!

    więcej
  • Europosłowie przeciwko marnowaniu milionów ton żywności

    Europosłowie przeciwko marnowaniu milionów ton żywności 0

    Wg szacunków z 2012 roku w Unii Europejskiej marnuje się rocznie ok. 88 mln ton żywności, co daje 173 kg na osobę. Dzieje się to na całej długości łańcucha dostawczego, od momentu produkcji po spożycie przez końcowych konsumentów. Europosłowie zaproponowali działania mające ograniczyć ilość marnowanej żywności o połowę w 2030 r.

    więcej
  • Teoria odkrywania smaków i filozofia tworzenia Waltera Vogta

    Teoria odkrywania smaków i filozofia tworzenia Waltera Vogta 0

    O fascynacji smakami, najprostszymi składnikami i kontrolowanym tworzeniu złożonych i zaskakujących deserów. O potrzebie nauki, konieczności zmiany w życiu zawodowym i twórczym wyciszeniu – z Walterem Vogtem, mistrzem deserów restauracyjnych, rozmawia Katarzyna Misiuro.

    więcej
  • Ubijaczki planetarne UC60  - Promocja!

    Ubijaczki planetarne UC60 - Promocja! 0

    Ibis to firma z wieloletnim doświadczeniem w produkcji maszyn piekarniczych. Dokłada wszelkich starań, żeby tworzone przez nią urządzenia piekarnicze odznaczały się najwyższą jakością i najlepszym standardem wykonania.

    więcej
  • Historyczny spacer po słodkiej Fabryce

    Historyczny spacer po słodkiej Fabryce 0

    Już po raz kolejny miłośnicy czekolady będą mogli zwiedzić wnętrza Fabryki Czekolady E.Wedel podczas Nocy Muzeów. Wszystkich, którzy pragną poczuć dziecięcą radość oraz poznać niezwykłą historię firmy i tajemniczego chłopca na zebrze zapraszamy 20 maja (w sobotę) od godz. 12:00 na warszawską Pragę.

    więcej
  • Piękno mnie inspiruje

    Piękno mnie inspiruje 0

    Wśród setek pojawiających się na rynku książek kucharskich te nieliczne, dotyczące sztuki cukierniczej, zawsze się wyróżniają. Jednak pozycja autorstwa Igi Sarzyńskiej „Moje cztery pory roku” jest inna od wszystkich.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe