...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Aktualności

  • „Podkręcanie” jakości mąki to naciąganie konsumentów?

    „Podkręcanie” jakości mąki to naciąganie konsumentów? 0

    W małych, kraftowych piekarniach, czasem też w tych większych, używanie standaryzowanej mąki nie jest już trendy. Rzemieślnicy chwalą się, że stosują wyłącznie mąki bez dodatków lub ekologiczne, w sklepach wieszają specyfikacje mąki, zaświadczenia o braku glifosatu czy świadectwa polskiego pochodzenia. Dlaczego?

    więcej
  • Dobrane jak w korcu maku

    Dobrane jak w korcu maku 0

    Nic tak nie pasuje do świątecznego stołu jak ciasto z makiem. Z czym najlepiej je łączyć? Dlaczego warto postawić na mak w zimowych deserach i wypiekach? Poznajcie wielką moc tych maleńkich ziarenek!

    więcej
  • Nowa aplikacja: Lesaffre & Me

    Nowa aplikacja: Lesaffre & Me 0

    Zapraszamy do zainstalowania nowej aplikacji: Lesaffre & Me, dzięki której będziemy w stałym kontakcie z Państwem. W tej aplikacji, dedykowanej naszym Klientom (piekarzom i cukiernikom), znajdą Państwo najnowsze informacje nt. produktów, receptur bądź też aktywnych akcji promocyjnych.

    więcej
  • Plastikowa dyrektywa a biznes gastronomiczny

    Plastikowa dyrektywa a biznes gastronomiczny 0

    Dyrektywa plastikowa, która weszła w życie 1 stycznia 2024 roku, ma ogromny wpływ na wiele branż, w tym cukierniczą i gastronomiczną. Jednym z jej kluczowych aspektów jest ograniczenie stosowania jednorazowych plastikowych opakowań.

    więcej
  • Dlaczego i z czego warto się szkolić

    Dlaczego i z czego warto się szkolić 0

    „Kto nie idzie do przodu, ten się cofa” – choć słowa te wypowiedział niemiecki poeta J. W. Goethe w XVIII wieku, dziś z powodzeniem można by je odnieść do sytuacji piekarza czy cukiernika. Podnoszenie kwalifikacji poprzez uczestnictwo w szkoleniach i kursach to nie tylko możliwość, ale wręcz konieczność.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe