...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AU

Tortowa influencerka otwiera własną cukiernię

Tarty, cake popsy, jagodzianki i autorskie tiramisu pistacjowe - w niedawno otwartym lokalu Eweliny Ciocsek znajdziemy klasyczne i nowoczesne słodkości. Gości przyciąga jednak nie tylko witryna, ale też oryginalny wystrój z karuzelą zamiast klasycznego stolika.

Ewelina Ciosek, influencerka z ponad 700 tysiącami obserwujących na TikToku, otworzyła swój pierwszy lokal. Ciocho Cukrownia mieści się przy ulicy Gliwickiej w centrum katowickiej dzielnicy Załęże. Właścicielka od lat prowadzi pracownię tortów i słodkości, wydała też kilka e-booków, organizuje szkolenia branżowe. - Nadal realizujemy zamówienia na torty okolicznosciowe oraz słodkie stoły, ale w chwili obecnej skupiam się właśnie na nowo otwartym lokalu. To dla mnie zupełna nowość, bo nigdy wcześniej nie prowadziłam tego typu działalności. Potrzebowałam jednak wyżej podniesionej poprzeczki i czegoś, co będzie dawało mi poczucie bezpieczeństwa biznesowego. Pieczenie i dekorowanie tortów to trudna i wymagająca praca, więc nie wyobrażam sobie siebie w roli 70-letniej torciary. A Cukrownia to miejsce, które gdy się na dobre rozkręci będzie żyć swoim życiem bez mojego ciągłego wysiłku, bo stanowimy z zespołem ekipę - powiedziała naszej redakcji.

 

 

18 maja przed cukiernią ustawiła się długa kolejka fanów. Kanapy z wezgłowiem w kształcie ciasteczek, karuzela w starym stylu służąca jako krzesełka i stolik do wypicia kawy – wszystko to skąpane w ciepłych różowych odcieniach, tak wygląda wnętrze lokalu. W witrynie podziwiać można tarty z owocami, serniki, cake popsy, smakowe kawy i mrożone napoje. Lokal czynny jest od piątku do niedzieli.

 

 

Ciocho Cukrownia, Katowice-Załęże

ul. Gliwicka 107 





Bieżące wydanie czasopisma

Czym wyróżnia się marcepan królewiecki? Czy rzemieślnicza piekarnia to najpewniejszy biznes? Dla kogo mleko A2? Jak powstają zefirki?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji