...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Katalog Produktów i Usług

  • Mistrz Branży wrzesień 2021

    Mistrz Branży wrzesień 2021

    Czekolada, bajgle i cruffiny - w najnowszym wydaniu wgryzamy się w tematy, które mocno kojarzą się w jesienią i powrotem do szkoły. Oprócz tego częstujemy też nowinkami, takimi jak mąka z owadów. Szukamy makaronikowych inspiracji/. A z Ulą Stępniak rozmawiamy o tym, dlaczego wspieranie konkurencji jest lepsze, niż hejt.

     

    SPIS TREŚCI

    Rozmowa Mistrza Branży
    Twarda babka – rozmowa z Ulą Stępniak
    Czekoladowe 30-lecie – rozmowa z Barbarą Borowicz
    Czekoladę trzeba poznać od środka – rozmowa z Michałem Kleiberem
    Smacznie, naturalnie, nieidealnie – jak u mamy – rozmowa z Dawidem Gryniewicze

    Mistrz produkcji Inspiracje Trendy
    Masło, mąka i wałek – jak powstaje cruffin
    Makaronikowe boksy
    Owady, nasz chleb powszedni?
    Pieczywo na drożdżach i jego rola w codziennej diecie
    Wgryzając się w bajgla
    Nadal pozostajemy wierni tradycji rzemiosła
    Bakeline – nowa seria pojemników na pieczywo i wyroby cukiernicze
    Ciasto owsiane z dynią i kremem jogurtowym
    Kreatywny sugarcrafting z Angeliką
    Lody dla opornych – mleko w lodach
    Lody Okiem Szymona

    Mistrz zarządzania
    Na straży bezpiecznej żywności
    Ostatnie promienie słońca
    Sprawny marketing w piekarni i cukierni

    Flash News

     

    ZAPRASZAMY DO INSPIRUJĄCEJ LEKTURY

    Pobierz numer w PDF >

    Kup bieżący numer Mistrza Branży w wersji drukowanej > 

    Więcej
    oferta
    inne
    producent
    Mistrz Branży, wydawnictwo Grupa 69
    sprzedawca
    Mistrz Branży
  • Bubble Bun - mieszanka do drożdżowych bułeczek o smaku gumy balonowej

    Bubble Bun - mieszanka do drożdżowych bułeczek o smaku gumy balonowej

    Bubble Bun to mieszanka cukiernicza do wypieku drożdżowych bułeczek o aromatycznym zapachu oraz ciekawym i oryginalnym smaku gumy balonowej. To idealna słodka przekąska, którą można wypiekać w wielu różnych kształtach oraz zdobić według własnego zapotrzebowania.

    Dla urozmaicenia walorów smakowych produkt można wykonać z dowolnym nadzieniem.

    Niewątpliwe zalety wypieku to elastyczny miękisz o bardzo delikatnej strukturze oraz powtarzalność produkcji. Istotnym atutem mieszanki jest też fakt, że wypieczone na jej bazie bułeczki mają złoto-brązową, delikatną skórkę oraz długo zachowują świeżość.

    To propozycja idealna dla dzieci, ale też dla rodziców do porannej kawy.

    Produkt może być spożywany przez wegetarian.

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Lesaffre
    sprzedawca
    Lesaffre
  • CREDI PREBIOTIC

    CREDI PREBIOTIC

    Prebiotyki to składniki odżywcze niepodlegające trawieniu, które wpływają na 3 kluczowe obszary w trosce o nasze zdrowie:
    - wspierają wzrost przyjaznych bakterii w jelitach
    -  pomagają w różnych problemach trawiennych
    - wzmacniają układ odpornościowy

    Dostępne w PGD

     

    Więcej
  • Mistrz Branży sierpień 2021

    Mistrz Branży sierpień 2021

    Jak zdobywa się podium według Urszuli Barteckiej-Matuszewskiej i Karola Płachty? Do czego służy sweet truck, prócz rozwożenia ciastek? Czy Ciacho bez Cukru zawojuje polskie miasta? A oprócz tego modny cruffin, produkcja sorbetów, masa cukrowa latem i przegląd maszyn do piekarni oraz cukierni. Zabierz MB na urlop!

    WYDANIE SPECJALNE, TYLKO CYFROWE

    SPIS TREŚCI

    Rozmowa Mistrza Branży
    Tu powstaje najdroższy chleb świata – rozmowa z Juanem Manuelem Moreno
    Piekarstwo jest tam, gdzie serce i uczciwość – rozmowa z Bogdanem Smolorzem
    Dawno, dawno temu w starym młynie – rozmowa z Klemensem Podlejskim

    Mistrz produkcji Inspiracje Trendy
    Techniki zdobienia chleba
    Kanapka musi być!
    Wyzwanie: zdrowo i smacznie
    Co nowego w piekarni – chlebowe trendy

    Mistrz produkcji
    Levor – IV generacja zakwasów
    Jakość pamięta się o wiele dłużej niż cenę
    Nowe warianty pieczywa ProBody
    Rogalik nr 1 – croissant
    Pieczywo chrupkie ProBody
    Pieczywo odkryte na nowo – felieton
    Gastronomia świętuje!
    Ach, ten gluten!
    Fenomen enzymów piekarskich
    Jak otworzyć piekarnię?
    Lokal otwarty na lato
    Ferment + trispa = jakość i smak
    Starożytna nowość – pszenica trispa
    Rebread – drugie życie chleba
    Czy(m) nam grozi GMO?
    W poszukiwaniu chleba idealnego
    Master Baker – promocja tradycyjnego pieczywa i piekarstwa

    Flash News

     

    ZAPRASZAMY DO INSPIRUJĄCEJ LEKTURY

    Pobierz numer w PDF >

    Kup bieżący numer Mistrza Branży w wersji drukowanej >  (ten numer specjalny dostępny jest tylko w formie cyfrowej)

    Więcej
    oferta
    inne
    producent
    Mistrz Branży, wydawnictwo Grupa 69
    sprzedawca
    Mistrz Branży
  • MULTICUT

    MULTICUT

    FRITSCH MULTICUT łączy zalety delikatnego procesu wykrawania i obracania z różnorodnością dostępnych kształtów.  Inteligentna technologia wykrawania i obracania w jednym ruchu optymalizuje proces produkcyjny. Specjalistyczne akcesoria pozwalają na konfigurację MULTICUT dla prawie każdego produktu, zakresu i procesu produkcyjnego.

    Ta maszyna ma szczególną cechę: cały system tnący porusza się synchronicznie podczas cięcia. W ten sposób kawałki są starannie przycinane i zachowują swoją formę. Wstęga ciasta jest obrabiana bardzo delikatnie. Oddzielne stoły zapobiegają ponownemu sklejaniu się luźnych kawałków ciasta. Istnieje możliwość zapamiętania do 100 receptur.

     


    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Multivac
    sprzedawca
    Multivac

    Cena do negocjacji

  • BAKERLUX SPEED.Pro™

    BAKERLUX SPEED.Pro™

    BAKERLUX SPEED.Pro™ to pierwszy na świecie piec do szybkiego pieczenia: konwekcyjny, a zarazem szybki. Zajmuje mało miejsca i przynosi duży zysk.

    Tryb Bake umożliwia przeprowadzenie konwekcyjnych procesów pieczenia składających się z kilku kroków, przechowywanie najczęściej wykorzystywanych programów oraz używanie automatycznych programów CHEFUNOX.

    Tryb Speed umożliwia szybkie podgrzanie dowolnego rodzaju produktów, zapamiętanie najczęściej wykorzystywanych programów oraz używanie automatycznych programów SPEEDUNOX.

     



    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Unox
    sprzedawca
    Unox

Produkty promowane

Prezentacja produktów

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe