...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Katalog Produktów i Usług

  • Mistrz Branży sierpień 2024

    Mistrz Branży sierpień 2024

    Za co Polacy pokochali jagodzianki? Czym ustabilizować krem na zimno? Jak projektować słodkie stoły? Skąd się biorą alergie pokarmowe? Do czego dodawać szafranu? A na naszej okładce - influencerka, przedsiębiorczyni i właścicielka Tortowe Ciocho - Ewelina Ciosek.

    SPIS TREŚCI

    Rozmowa Mistrza Branży
    Słodka przedsiębiorczyni – rozmowa z Eweliną Ciosek
    Zmączeni podbijają Katowice – rozmowa z Kacprem Łuką
    Podróżując po smakach – rozmowa z Edytą Kusińską

    Mistrz produkcji
    Kremy na zimno
    Projektantki słodkiego stołu
    Szafran – najdroższa przyprawa świata
    Kwiatowe porady
    Jagodowe „tiramisu”
    Królowa wakacji jest jedna
    Wszędobylskie alergie pokarmowe
    Nowe możliwości w piekarnictwie z technologią MIWE Smartfresh

    Przegląd maszyn, urządzeń, wyposażenia

    Mistrz zarządzania / sklepy online
    Gdzie diabeł nie może, tam Rzemieślnika pośle
    Flesh news
    Dynamiczny biznes, smak na wyciągnięcie ręki
    Food Colours – poszerza asortyment
    Altro – synonim trwałości i wysokiej jakości
    La Liste 2024
    Michelin Guide Polska/Gelato Festival World Ranking

     

    ZAPRASZAMY DO INSPIRUJĄCEJ LEKTURY

    Pobierz numer w PDF >

    Kup bieżący numer Mistrza Branży w wersji drukowanej > 

     

     
    Więcej
    oferta
    inne
    producent
    Mistrz Branży, wydawnictwo Grupa 69
    sprzedawca
    Mistrz Branży

    cena 38,00 zł

  • Aromaty w proszku

    Aromaty w proszku

    Nadaj nowy smak i aromat swoim ulubionym przysmakom! FunTasty Food Flavour Concentrations to bezbarwne proszki o intensywnym aromacie i smaku. Z ich pomocą możesz wymyślić na nowo każde jedzenie! Rozpuszczalny w wodzie, oleju i alkoholu.

    Aromaty:
    - malinowy
    - waniliowy
    - kokosowy
    - truskawkowy
    - mango
    - kawowy


    Nie trzeba go rozpuszczać przed użyciem, można go również stosować w postaci proszku.

    Ma mocny smak i aromat, dzięki czemu jest bardzo skuteczny nawet w małych ilościach; zalecana dawka: 2-3g/kg 

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Fractal Colors
    sprzedawca
    AMBASADOR
  • Czekolada plastyczna

    Czekolada plastyczna

    Nagradzany produkt marki Saracino dla tych, którzy chcą wykonywać precyzyjne dekoracje bez rezygnacji ze smaku czekolady. Atrakcyjność czekolady plastycznej i jej konsystencja sprawiają, że nadaje się idealnie dla wszystkich, którzy wymagają od masy do modelowania maksymalnej precyzji i elastyczności.

    Poszukujesz czegoś, co podniesie Twój poziom sztuki cukierniczej? Czekolada plastyczna od Saracino to odpowiedź. Stworzona zarówno dla amatorów, jak i doświadczonych cukierników, ta wszechstronna czekoladowa masa gwarantuje bezproblemowe doświadczenia podczas tworzenia dzieła.

    Gładkość i Kształtowanie z łatwością
    Rozwijaj swoją kreatywność bez obaw o utratę formy arcydzieła. Ciemna czekolada plastyczna Saracino utrzymuje kształt bez trudu od razu po jego ułożeniu, zapewniając, że Twoja artystyczna wizja staje się rzeczywistością.

    Jak używać czekolady do modelowania?
    Czekolada jest bardzo łatwa w użyciu. Jedyne o czym musisz pamiętać to fakt, że przed zaczęciem modelowania musisz trochę popracować nad produktem, aby uzyskać miękkość, elastyczność i plastyczność. Mówiąc popracować mamy na myśli uplastycznienie poprzez ugniatanie:) Zapewni to gładki i bezstresowy proces tworzenia.

    Możesz także łączyć czekoladę plastyczną z masą cukrową do figurek przy bardziej wymagających projektach. Stosunek 7:3 zapewni Ci zarówno stabilność jak i elastyczność.

     





    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Saracino
    sprzedawca
    AMBASADOR
  • Variega Czarna porzeczka 100% Sempre

    Variega Czarna porzeczka 100% Sempre

    Skoncentrowana pasta owocowa wytwarzana na bazie owoców i przecieru owocowego. Dodatek smakowy do lodów mlecznych i wyrobów cukierniczych. Do urozmaicania lodów - przekładania i dekorowania.

    Pasta czarna porzeczka z kawałkami owoców o intensywnej barwie - przeznaczona do przekładania i dekorowania lodów. Idealna do produkcji sorbetów na bazie świeżych owoców, owocowych lodów mlecznych, kremów i nadzień cukierniczych, deserów, musów i semifreddo. Pasta porzeczkowa to doskonały dodatek do lodów mlecznych o smaku sernika, mascarpone czy sera ricotta, a także do lodów i sorbetów czekoladowych.

    Zastosowanie:
    - pasta do urozmaicania lodów (przekładania i dekorowania),
    - pasta smakowa do lodów owocowych na bazie mlecznej,
    - dodatek uzupełniający - podkreślający smak i teksturę sorbetów owocowych,
    - dodatek smakowy do kremów i nadzień cukierniczych,
    - dodatek smakowy do deserów, musów i semifreddo.

     

    Więcej
  • Malina - puree owocowe 100%

    Malina - puree owocowe 100%

    Gama naturalnych przecierów owocowych do produkcji lodów, sorbetów, deserów i napojów. Czyste puree owocowe bez dodatku cukru i substancji konserwujących. Produkt w wygodnym opakowaniu.

    PUREE OWOCOWE / PUREA DI FRUTTA / FRUIT PUREE OD MAZZONI FROZEN - to gama naturalnych przecierów owocowych (100%) bez dodatku cukru. Czysty przecier owocowy o płynnej konsystencji wytwarzany w kontrolowanych warunkach przez doświadczonego włoskiego producenta. Puree owocowe wytwarzane jest bez dodatków takich, jak substancje konserwujące (w tym cukier).

    Świeżość produktów zapewnia ich odpowiednie zapakowanie - w wygodny worek typu "doypack" z korkiem. Opakowanie produktu pozwala na łatwe przechowywanie oraz dozowanie produktu. Przeciery owocowe w fabrycznie zamkniętym opakowaniu należy przechowywać w temperaturze poniżej 20°C, po otwarciu przeciery należy przechowywać w warunkach chłodniczych i spożyć w najkrótszym możliwym czasie od otwarcia.

    Stosowanie naturalnych przecierów owocowych pozwala na zachowanie stałej jakości i powtarzalności produktu niezależnie od sezonu (pory roku). Dodatkowo usprawnia i przyspiesza proces produkcji oraz ułatwia przechowywanie. Puree owocowe przeznaczone są przede wszystkim do produkcji lodów, stosowania w cukiernictwie i gastronomii. Puree owocowe to produkty pełne naturalnego smaku owoców, o nieograniczonych możliwościach zastosowania.

     

    Więcej
  • Piece BAKERTOP-X

    Piece BAKERTOP-X

    Wysokowydajne urządzenie, działające na najbardziej zaawansowanym systemie operacyjnym wspomaganym sztuczną inteligencją, jaki kiedykolwiek był zainstalowany w piecu.

    Technologiczna perełka wyposażona w wbudowany mikrofon, umożliwiający aktywację sterowania głosowego, oraz sensor optyczny do rozpoznawania produktów spożywczych, który automatycznie uruchamia programy gotowania dla wielu blach jednocześnie.

     

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Unix
    sprzedawca
    Unox

Produkty promowane

Prezentacja produktów

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe