...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
tel. +48 32 729 96 80
fax +48 32 729 96 70 lub +48 32 790 40 90
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Czasopismo

  • Lato Blisko Natury - Letnia aktywacja konsumencka Cukru Królewskiego

    Lato Blisko Natury - Letnia aktywacja konsumencka Cukru Królewskiego 0

    W najnowszej kampanii „Lato Blisko Natury” marka zwraca uwagę na zrównoważone rolnictwo oraz naturalne pochodzenie cukru buraczanego. W komunikację zaangażowani zostali popularni influencerzy oraz plantatorzy. Akcji towarzyszy zmiana designu opakowania flagowego produktu – cukru białego 1 kg.

    więcej
  • Nadchodzi #FOODie - nowy tytuł naszego wydawnictwa

    Nadchodzi #FOODie - nowy tytuł naszego wydawnictwa 0

    W ciągu blisko 10 lat funkcjonowania naszego wydawnictwa i po wielu publikacjach branżowych zdecydowaliśmy się na dalszy krok - już niebawem ukaże się nasz nowy tytuł, tym razem skierowany do konsumenta! Zapraszamy do współpracy!

    więcej

Polecamy przeczytać

  • Relaks w smacznym stylu - wakacyjne wydanie Mistrza Branży już jest!

    Relaks w smacznym stylu - wakacyjne wydanie Mistrza Branży już jest! 0

    Jak zdobywa się podium według Urszuli Barteckiej-Matuszewskiej i Karola Płachty? Do czego służy sweet truck, prócz rozwożenia ciastek? Czy Ciacho bez Cukru zawojuje polskie miasta? A oprócz tego modny cruffin, produkcja sorbetów, masa cukrowa latem i przegląd maszyn do piekarni oraz cukierni. Zabierz MB na urlop!

    więcej
  • Sprzedaż, czyli relacja - czerwcowy Mistrz Branży już dostępny

    Sprzedaż, czyli relacja - czerwcowy Mistrz Branży już dostępny 0

    Desery rodem z XVII wieku, czekoladowy tramwaj, moda na liofilizaty, podkręcanie sprzedaży - to wszystko znajdziecie w tym wydaniu Mistrza Branży. A na naszej okładce kucharz, cukiernik, piekarz i od niedawna lodziarz - człowiek wielu talentów, którego nic nie zatrzyma w dążeniu do doskonałości swojej profesji - Michał Molenda.

    więcej
  • Roślinnie, wiosennie i owocowo - nowe wydanie Mistrza Branży

    Roślinnie, wiosennie i owocowo - nowe wydanie Mistrza Branży 0

    Czy wegańskie cukiernictwo zdominuje branżę? Czym zastąpić w nim masło i jaja? Między innymi, na te pytania odpowiada gość naszej okładki, ekspert roślinnych słodkości - Patryk Szczepański. A oprócz tego - czas na owoce, lody dla opornych oraz tortowe S.O.S. Zapraszamy do lektury nowego apetycznego wydania!

    więcej
  • Czas na tort! - nowy Mistrz Branży już jest!

    Czas na tort! - nowy Mistrz Branży już jest! 0

    Ile trwa przygotowanie słodkiego stołu? Jak składać tort? Jakie ranty najlepiej się sprawdzą? Wreszcie - co naprawdę wchodzi w skład ceny tortu. A także kasztanowe bochenki, pachnące ciastka oraz piekarnia jako oaza spokoju. Zapraszamy do słodkiej lektury!

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe