czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
tel. +48 32 729 96 80
fax +48 32 729 96 70 lub +48 32 790 40 90
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Czasopismo

  • Artystycznie, ambitnie i pikantnie...

    Artystycznie, ambitnie i pikantnie... 0

    O lodach inaczej – czyli artystyczna wizja perfekcyjnych smaków i emocji w lodach według Leonardo Ceschina. Joanna Klimas-Profus – czy właśnie nadszedł najważniejszy moment w jej karierze? Gdzie w Polsce brakuje producentów biochleba? Trendy 2015 w tortach, lodach i deserach oraz pikantne pomysły na walentynki.

    więcej
  • Grudniowy Mistrz Branży

    Grudniowy Mistrz Branży 0

    Tylko u nas polski team na Louis Lesaffre Cup w komplecie – kim są, jacy są i dlaczego zostali wybrani do reprezentacji? SweetTARGi szykują się do I Mistrzostw Śląska w Serwowaniu Deserów na Talerzu. Unijne fundusze w naszej branży – kto i na co je spożytkował? Czym zdobyć klienta: sercem, rozumem czy... cyckami?

    więcej
  • Mistrz Branży poleca nie tylko na Święta

    Mistrz Branży poleca nie tylko na Święta 0

    Dlaczego warto mieć najnowszy poradnik o znakowaniu "Opracowywanie etykiet..."? Czym wyróżnili się finaliści 4. Eliminacji Krajowych do Pucharu L. Lesaffre’a? Jak oderwać piernik od świąt Bożego Narodzenia? Ile czasu zajmuje dekorowanie pierników Jarmili Buczyńskiej? I jak odpocząć na Święta? Odpowiedzi szukaj w Mistrzu Branży.

    więcej
  • Październikowe rewolucje z Mistrzem Branży

    Październikowe rewolucje z Mistrzem Branży 1

    Jakie przełomowe decyzje zapadły w czasie I Kongresu Światowej Unii Piekarzy i Cukierników UIBC w Poznaniu? Kto rozkręca Tydzień Chleba w polskich szkołach w Polsce? Co osłabia systemy certyfikacji żywności? Jak się robi rewolucje w piekarni i przewroty w cukierni? Więcej w październikowym Mistrzu Branży!

    więcej
  • 132 strony Mistrza Branży! Jest co czytać

    132 strony Mistrza Branży! Jest co czytać 0

    W tym wydaniu sprawdziliśmy: czym wyróżnia się Piekarz Roku 2014 Roman Ciążyński? Czy Polacy faktycznie jedzą mniej chleba? Co się dzieje na polskim rynku słodyczy? Czy warto zainteresować się dawnymi odmianami pszenic? Jak przebiegały Święta Chleba w Polsce? Zachęcamy też do jedzenia jabłek i do odwiedzenia Polagry-Tech!

    więcej
  • Wakacyjny Mistrz Branży

    Wakacyjny Mistrz Branży 0

    Jakie będą najważniejsze tematy październikowego I Światowego Kongresu Piekarzy i Cukierników w Poznaniu? Dlaczego Święta Chleba to najskuteczniejsza forma promocji według Stanisława Butki, prezesa Stowarzyszenia Rzemieślników Piekarstwa? Czy w Polsce rośnie popyt na amarantus i czy kwiatki to dobry pomysł dla cukierników?

    więcej
  • Blisko 100 stron Mistrza Branży

    Blisko 100 stron Mistrza Branży 0

    W najnowszym wydaniu Mistrza Branży na początek rozmawiamy z piekarzem, który po 25 latach przeszedł na biopiekarstwo. Sprawdzimy rynek biopieczywa w Polsce. Podamy owoce w najlepszym wykonaniu cukierników, szefów kuchni i pasjonatów cukiernictwa. Pokażemy nowoczesny sklep firmowy, któremu nie będziesz mógł się oprzeć...

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe