czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
tel. +48 32 729 96 80
fax +48 32 729 96 70 lub +48 32 790 40 90
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Czasopismo

  • Noworoczny Mistrz Branży: Z wyższej półki

    Noworoczny Mistrz Branży: Z wyższej półki 0

    Ile powodów do uśmiechu ma mistrz cukiernictwa Paweł Małecki? Jakie są kulisy powstania albumu "Wykwintne desery polskie"? Gdzie w Polsce spotkamy cukiernictwo z wyższej półki? Jaki twórczy ferment obserwujemy w piekarstwie na świecie i czy może się on przyjąć w Polsce? To i jeszcze więcej w noworocznym wydaniu "Mistrza Branży".

    więcej
  • Nowy Mistrz Branży pod choinkę

    Nowy Mistrz Branży pod choinkę 0

    Jak uczynić tegoroczną Gwiazdkę jeszcze bardziej apetyczną? Sprezentuj sobie nowe wydanie Mistrza Branży pełne gwiazd cukiernictwa, niebiańskich słodkości i praktycznych porad, które uprzyjemnią czas świątecznych przygotowań, a potem zasłużonego odpoczynku.

    więcej
  • Różne oblicza rzemiosła i tradycji w Mistrzu Branży

    Różne oblicza rzemiosła i tradycji w Mistrzu Branży 0

    Co łączy 100-letnią Piekarnię-Cukiernię T.J.D. Nowak w Brzeźcach, właścicieli małych piekarni w Sztokholmie i wirtuoza estetycznych form deserowych Jarka Nowakowskiego? Oprócz najnowszego wydania "Mistrza Branży" ich wspólnym mianownikiem jest szacunek do tradycyjnego rzemiosła.

    więcej
  • Gorący wrześniowy numer Mistrza Branży!

    Gorący wrześniowy numer Mistrza Branży! 2

    Jaki jest najlepszy sposób na jesienne chłody i słoty? Nowy numer Mistrza Branży! Dostarczymy Wam wypieków – słodkich, wytrawnych i tych na twarzach – to za sprawą jeszcze gorących informacji z branży oraz listy atrakcji, jakie szykujemy na targi BAKEPOL!

    więcej
  • Słodkie wakacje w wydaniu Mistrza Branży

    Słodkie wakacje w wydaniu Mistrza Branży 0

    Zapraszamy do lektury wakacyjnego wydania Mistrza Branży! Z nami wypoczynek będzie inspirujący i jeszcze słodszy! Poznacie włoską mistrzynię cukrowych dekoracji – Eleonorę Coppini, Iwonę Rudek – ambitną właścicielkę Cukierni i Piekarni Polskiej, Kingę Paruzel blogerkę, która z swojej pasji uczyniła profesję.

    więcej
  • O potrzebie rozwoju i doskonalenia... w Mistrzu Branży

    O potrzebie rozwoju i doskonalenia... w Mistrzu Branży 0

    Czym cukiernik Iwona Niemczewska wyróżniła się w słynnej szkole kulinarnej Le Cordon Bleu w Londynie? Gdzie piekarze, cukiernicy i lodziarze mogą się szkolić w Polsce? Centrum handlowe, "kontener" czy online – gdzie zlokalizować sklep firmowy i jak powinien funkcjonować, by przyciągać klientów? Czytaj w najnowszym wydaniu MB.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe