...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
tel. +48 32 729 96 80
fax +48 32 729 96 70 lub +48 32 790 40 90
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Czasopismo

  • „Mistrz Branży” w świątecznym nastroju

    „Mistrz Branży” w świątecznym nastroju 0

    W świątecznym wydaniu MB: Młodość i talent, pasja i upór – czyli o młodych kobietach w cukiernictwie i dekoratorstwie. O domowym wypieku chleba jako stylu życia dalekim od konsumpcjonizmu. O kompleksowym sposobie promocji pieczywa rzemieślniczego. A na dodatek: receptury na dobrze wypieczone święta Bożego Narodzenia!

    więcej
  • O nowej filozofii piekarni i cennych wartościach w listopadowym Mistrzu Branży

    O nowej filozofii piekarni i cennych wartościach w listopadowym Mistrzu Branży 0

    Jaką filozofię biznesu wyznaje 39-letni Paweł Giza, Piekarz Roku 2016? Jakie są najważniejsze wartości Kazimierza Raka, rzeszowskiego mistrza cukiernictwa o wielkim sercu? Czym charakteryzuje się trend gastropiekarni na świecie i w Polsce? Jak zacząć przygodę z lukrem królewskim? To i jeszcze więcej w nowym Mistrzu Branży!

    więcej
  • Mistrz Branży na Polagrę Tech, na bogato – blisko 150 stron!

    Mistrz Branży na Polagrę Tech, na bogato – blisko 150 stron! 0

    7 wywiadów, w tym rozmowa ze Sławomirem Korczakiem, obrotnym polskim cukiernikiem działającym w Meksyku. Ponad 20 artykułów, wśród nich gorący temat „Pieczywo w gastronomii”. I prawie 30 stron newsów, gdzie m.in. relacjonujemy Święta Chleba w Polsce. To wszystko złożyło się na 148 stron nowego Mistrza Branży.

    więcej
  • Drugi numer Mistrza Dekoracji już dostępny!

    Drugi numer Mistrza Dekoracji już dostępny! 0

    Polski mistrz cukiernictwa -Tomasz Deker, królowa aerografu - Marielly Parra oraz mnóstwo tutoriali. Przeczytajcie, co czeka na tych, którzy swoją pracownię zaopatrzą w najnowsze wydanie Mistrza Dekoracji.

    więcej
  • Mistrz Branży nie tylko na wakacje

    Mistrz Branży nie tylko na wakacje 0

    Współczesny chleb, ekologiczna piekarnia i modne eklerki - co łączy te trzy różne tematy? Konieczność zmiany myślenia! I do tej zmiany zachęcamy w wakacyjnym wydaniu Mistrza Branży.

    więcej
  • Ambitne rzemiosło w czerwcowym wydaniu Mistrza Branży

    Ambitne rzemiosło w czerwcowym wydaniu Mistrza Branży 0

    W czerwcowym wydaniu "Mistrza Branży" piszemy: o żelaznych zasadach Sylwii Krębuszewskiej-Kozieł, umiejętności przewidywania i sukcesie żywieckiej Piekarni Cukierni Gałuszka. O rzemieślniczym pieczywie bezglutenowym Bogdana Smolorza. O kulturze żywieniowej, która pozwoli od nowa spojrzeć na sklepy firmowe piekarni i cukierni.

    więcej
  • Piękna strona biznesu w majowym Mistrzu Branży

    Piękna strona biznesu w majowym Mistrzu Branży 0

    O czym marzą Kobiety Branży? O pasji do tortów artystycznych, polskich dekoratorkach oraz I Cake Festival Poland – rozmowa z Kingą Jakimowicz, właścicielką Pracowni Cukierniczej „Torcik”. O cukiernictwie niepokornym Renaty Martyny, polskich dekoratorkach w Londynie i najnowszych inspiracjach w tortach. Tylko w Mistrzu Branży!

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe