...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
tel. +48 32 729 96 80
fax +48 32 729 96 70 lub +48 32 790 40 90
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Czasopismo

  • Noworoczny Mistrz Branży: Z wyższej półki

    Noworoczny Mistrz Branży: Z wyższej półki 0

    Ile powodów do uśmiechu ma mistrz cukiernictwa Paweł Małecki? Jakie są kulisy powstania albumu "Wykwintne desery polskie"? Gdzie w Polsce spotkamy cukiernictwo z wyższej półki? Jaki twórczy ferment obserwujemy w piekarstwie na świecie i czy może się on przyjąć w Polsce? To i jeszcze więcej w noworocznym wydaniu "Mistrza Branży".

    więcej
  • Nowy Mistrz Branży pod choinkę

    Nowy Mistrz Branży pod choinkę 0

    Jak uczynić tegoroczną Gwiazdkę jeszcze bardziej apetyczną? Sprezentuj sobie nowe wydanie Mistrza Branży pełne gwiazd cukiernictwa, niebiańskich słodkości i praktycznych porad, które uprzyjemnią czas świątecznych przygotowań, a potem zasłużonego odpoczynku.

    więcej
  • Różne oblicza rzemiosła i tradycji w Mistrzu Branży

    Różne oblicza rzemiosła i tradycji w Mistrzu Branży 0

    Co łączy 100-letnią Piekarnię-Cukiernię T.J.D. Nowak w Brzeźcach, właścicieli małych piekarni w Sztokholmie i wirtuoza estetycznych form deserowych Jarka Nowakowskiego? Oprócz najnowszego wydania "Mistrza Branży" ich wspólnym mianownikiem jest szacunek do tradycyjnego rzemiosła.

    więcej
  • Gorący wrześniowy numer Mistrza Branży!

    Gorący wrześniowy numer Mistrza Branży! 2

    Jaki jest najlepszy sposób na jesienne chłody i słoty? Nowy numer Mistrza Branży! Dostarczymy Wam wypieków – słodkich, wytrawnych i tych na twarzach – to za sprawą jeszcze gorących informacji z branży oraz listy atrakcji, jakie szykujemy na targi BAKEPOL!

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe