czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
tel. +48 32 729 96 80
fax +48 32 729 96 70 lub +48 32 790 40 90
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Czasopismo

  • Mądre inspiracje w Mistrzu Branży

    Mądre inspiracje w Mistrzu Branży 0

    Jaki jest sposób Cichowskiego na Piekarnię „Grzybki”? Jak mądrze zarządzać kapitałem ludzkim i dbać o dobro pracownika? Czy pieczywo płaskie w stylu europejskim ma przyszłość? Pomysły na lody, czekoladę i kawę z udziałem mistrzów! To wszystko w kwietniowym wydaniu Mistrza Branży.

    więcej
  • Wielkanoc w nowym wydaniu Mistrza Branży

    Wielkanoc w nowym wydaniu Mistrza Branży 0

    Zapraszamy do wielkanocnego wydania Mistrza Branży, a w nim: tradycyjne rzemiosło i współczesne pieczywo, czyli przepis na chleb mistrza Józefa Kiełtyki. Czekolada przyszłości według chocolatiera Aneesha Popata. Lody gastronomiczne mistrza Polski Krzysztofa Klapeca. Oraz specjalny dodatek: Wielkanoc po mistrzowsku!

    więcej
  • Mistrz Branży na fali innowacji

    Mistrz Branży na fali innowacji 0

    Papieżyca i jej uczeń, czyli spotkanie z najsłynniejszą polską mistrzynią cukiernictwa Bożeną Sikoń oraz z jej uczniem Łukaszem Aniołem, który właśnie wygrał eliminacje do World Chocolate Masters 2015. O co chodzi w neurogastronomii? Jak zrobić dobre pieczywo pszenne według Greków? Zapraszamy do najnowszego Mistrza Branży!

    więcej
  • Artystycznie, ambitnie i pikantnie...

    Artystycznie, ambitnie i pikantnie... 0

    O lodach inaczej – czyli artystyczna wizja perfekcyjnych smaków i emocji w lodach według Leonardo Ceschina. Joanna Klimas-Profus – czy właśnie nadszedł najważniejszy moment w jej karierze? Gdzie w Polsce brakuje producentów biochleba? Trendy 2015 w tortach, lodach i deserach oraz pikantne pomysły na walentynki.

    więcej
  • Grudniowy Mistrz Branży

    Grudniowy Mistrz Branży 0

    Tylko u nas polski team na Louis Lesaffre Cup w komplecie – kim są, jacy są i dlaczego zostali wybrani do reprezentacji? SweetTARGi szykują się do I Mistrzostw Śląska w Serwowaniu Deserów na Talerzu. Unijne fundusze w naszej branży – kto i na co je spożytkował? Czym zdobyć klienta: sercem, rozumem czy... cyckami?

    więcej
  • Mistrz Branży poleca nie tylko na Święta

    Mistrz Branży poleca nie tylko na Święta 0

    Dlaczego warto mieć najnowszy poradnik o znakowaniu "Opracowywanie etykiet..."? Czym wyróżnili się finaliści 4. Eliminacji Krajowych do Pucharu L. Lesaffre’a? Jak oderwać piernik od świąt Bożego Narodzenia? Ile czasu zajmuje dekorowanie pierników Jarmili Buczyńskiej? I jak odpocząć na Święta? Odpowiedzi szukaj w Mistrzu Branży.

    więcej
  • Październikowe rewolucje z Mistrzem Branży

    Październikowe rewolucje z Mistrzem Branży 1

    Jakie przełomowe decyzje zapadły w czasie I Kongresu Światowej Unii Piekarzy i Cukierników UIBC w Poznaniu? Kto rozkręca Tydzień Chleba w polskich szkołach w Polsce? Co osłabia systemy certyfikacji żywności? Jak się robi rewolucje w piekarni i przewroty w cukierni? Więcej w październikowym Mistrzu Branży!

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe