...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Czasopismo

  • Pieczywo odkryte na nowo #3

    Pieczywo odkryte na nowo #3 0

    Czy zawód zduna jest jeszcze potrzebny? Jaka jest kondycja branży piekarskiej w Polsce? Jak wybrać odpowiednią mąkę? Czym różni się bajgiel od obwarzanka? W czym tkwi sekret idealnego croissanta? I dlaczego Piekarnia na Żywym Zakwasie jest tak wyjątkowa? Czytajcie wydanie specjalne!

    więcej
  • Jeszcze gorący i bardzo apetyczny - nowy Mistrz Branży!

    Jeszcze gorący i bardzo apetyczny - nowy Mistrz Branży! 0

    Jak Mirosław Kurek chce ocalić tradycję od zapomnienia? Czego jeszcze nie wiesz o żelatynie? Dlaczego ciastko smakuje lepiej w towarzystwie książek? Gdzie i co kupować online? A także - subtelne lody laureatki Gelato Festival World Challenge, Wioletty Gbiorczyk. I żywioły w służbie wypieku chleba Damiana Nowaka.

    więcej
  • Pokaż siebie - nowe wydanie Mistrza Branży

    Pokaż siebie - nowe wydanie Mistrza Branży 0

    Nowoczesny minimalizm Wojciecha Rzepeckiego. Wolność w rzemiośle Krzysztofa Bartonia. Fascynacje Łukasza Anioła. Sycylijskie cannoli w lodziarni. Szczypta soli w piekarni i cukierni. Social media pełne twarzy zamiast ciastek i bochenków.

    więcej
  • Nowy Mistrz Branży już dostępny!

    Nowy Mistrz Branży już dostępny! 0

    Justyna Sekunda o upartym dążeniu do celu i pukaniu do drzwi klienta premium. Aleksandra Gostomska i Paweł Ignaciuk o przekazywaniu historii i emocji w ciastkach. Tomasz Dudek o potędze inwestowania w siebie. A także: dziecko w lodziarni, papier waflowy na torcie i malina w cukiernictwie.

    więcej
  • Rozkwit inspiracji z nowym Mistrzem Branży

    Rozkwit inspiracji z nowym Mistrzem Branży 0

    Odkrywamy fenomen cukierni Kaiser Patisserie. Odwiedzamy progi Akademii Umiejętności Inspiracja. Śledzimy tortowe trendy i zachwycamy się tortem 3D. Relacjonujemy mistrzostwa i prezentujemy młode talenty. Podpowiadamy jak zmniejszyć rachunki za prąd i dlaczego warto inwestować w eko opakowania. Czytajcie nowe wydanie MB!

    więcej
  • Wiosna w cukierni i piekarni z nowym Mistrzem Branży

    Wiosna w cukierni i piekarni z nowym Mistrzem Branży 0

    Sernik idealny, czyli jaki? Jaką rolę jajko odgrywa w wypiekach? Wiosenne kwiaty z cukru krok po kroku. Historia piekarni Versailles. A na naszej okładce kobieta biznesu, która z branży reklamowej przerzuciła się na lukrowanie pierników. Branżowa Osobowość Roku - Agnieszka Krenc! Zapraszamy do lektury nowego Mistrza Branży.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe