czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
tel. +48 32 729 96 80
fax +48 32 729 96 70 lub +48 32 790 40 90
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Czasopismo

  • Mistrz Branży w świątecznym wydaniu

    Mistrz Branży w świątecznym wydaniu 0

    W „Mistrzu Branży” zapachniało świętami. Ponad 20 receptur, ciekawe pomysły na niestandardowe dekoracje, nowe orientalne smaki, jak daktyle. Wprowadzamy dużo magii do naszych sklepów, ale też sprawdzamy realny przepis na dobrą markę piekarni i dobrą szkołę zawodową. Zapraszamy serdecznie.

    więcej
  • Mistrz Branży na październik

    Mistrz Branży na październik 0

    "Mistrz Branży" łączy ludzi. W październikowym wydaniu jeszcze więcej miejsca oddajemy Wam, rzemieślnikom czy osobom związanym z branżą. Co to oznacza? Więcej rozmów z branżą, więcej artykułów, w których młodzi rzemieślnicy prezentują swoje umiejętności i pasje. Nowe pomysły, nowe twarze i ten sam dobry "Mistrz Branży".

    więcej
  • Wrześniowy Mistrz Branży na Lublin

    Wrześniowy Mistrz Branży na Lublin 0

    Już jest! Blisko 120 stron najnowszego Mistrza Branży, przygotowanego specjalnie na targi BAKEPOL w Lublinie. Zaczynamy od... Lubelszczyzny, od spotkań z osobami związanymi z tym regionem, podejmujemy tematy, które pojawią się na Forum Piekarza i Cukiernika w Lublinie, ale też oferujemy znacznie, znacznie więcej! Zapraszamy!

    więcej
  • Ale numer!! Wakacyjne wydanie MB

    Ale numer!! Wakacyjne wydanie MB 2

    W wakacyjnym wydaniu MB zabieramy Czytelników w podróż po świecie. Zaczynamy od Polski, gdzie w Tarnowie Ania Daraż tworzy torty w stylu angielskim w Pracowni Ciast i Tortów „Niezłe Ciacho”. Szukamy korzeni i bogactwa sugarcraftingu na całym świecie. Smakujemy przekąski na zachodzie Europy i południowo-wschodnim jej krańcu.

    więcej
  • Majowy Mistrz Branży: o indywidualności, oryginalności i marce

    Majowy Mistrz Branży: o indywidualności, oryginalności i marce 0

    Czy warto być upartym indywidualistą jak 26-letni cukiernik Daniel Staroń? Czy warto tworzyć oryginalne czekolady jak Domori, Dick Taylor Craft Chocolate czy Manufaktura Czekolady? Czy marka kryje się wyłącznie za ekskluzywnymi wyrobami? Czy warto wchodzić we franczyzę? Odpowiedzi szukaj w najnowszym wydaniu "Mistrza Branży".

    więcej
  • Co nowego w Twoim Mistrzu Branży?

    Co nowego w Twoim Mistrzu Branży? 0

    Kulisy ujawnienia listy 646 – czyli opinie uczestników nowej afery. Ciekawy wywiad-konfrontacja dwóch ważnych osobowości, w którym odsłaniamy źródło afer i aktualnych problemów w branży. Specjalny dodatek przedstawiający lody i kawę od innej strony! To tylko wybrane tematy kwietniowego Twojego Mistrza Branży.

    więcej
  • Mistrz Branży na Wielkanoc

    Mistrz Branży na Wielkanoc 0

    Wielkanoc tuż, tuż.... nowiutki "Mistrz Branży" już, już. Zobacz, ile wersji może mieć mazurek wielkanocny lub babka! Jakie receptury na torty zaproponowali uczestnicy naszego wielkanocnego plebiscytu? Sprawdź, jak przygotować czekoladowe jaja wielkanocne w 3 różnych rozmiarach. Przeżyj emocje, które towarzyszyły targom!

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe