...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Czasopismo

  • Czas na tort! - nowy Mistrz Branży już jest!

    Czas na tort! - nowy Mistrz Branży już jest! 0

    Ile trwa przygotowanie słodkiego stołu? Jak składać tort? Jakie ranty najlepiej się sprawdzą? Wreszcie - co naprawdę wchodzi w skład ceny tortu. A także kasztanowe bochenki, pachnące ciastka oraz piekarnia jako oaza spokoju. Zapraszamy do słodkiej lektury!

    więcej
  • Powitaj wiosnę z nowym Mistrzem Branży

    Powitaj wiosnę z nowym Mistrzem Branży 0

    Wiosna, czyli Wielkanoc i lody! Właśnie te dwa tematy zdominowały najnowsze wydanie Mistrza Branży. Mateusz Karpiński opowiada jak rzemiosło może funkcjonować na wielką skalę, Paweł Jafernik przywraca modę na lody cassate, a Hiszpania wyznacza ogólnoeuropejski trend na wyjątkowy smak, którego nie może zabraknąć w tym sezonie!

    więcej
  • Rozwijać się mimo lockdownu - lutowy Mistrz Branży

    Rozwijać się mimo lockdownu - lutowy Mistrz Branży 0

    Intuicyjne kulinaria Agnieszki Jasińskiej, kryzysowy marketing Marcina Samsela oraz słodkie trendy na 2021. A także bohaterskie kawiarnie otwarte w lockdownie oraz dużo dobrego chleba - tego rzemieślniczego prosto z 19. dzielnicy, ale też kartoflanego, naroczańskiego i czarnego rodem z Włoch.

    więcej
  • Trendy, wyzwania, tłuste i słodkie receptury - styczniowy Mistrz Branży

    Trendy, wyzwania, tłuste i słodkie receptury - styczniowy Mistrz Branży 0

    Pączkowe trendy, karnawał po francusku, włoskie chleby, przegląd firm szkoleniowych - dzięki styczniowemu wydaniu MB wejdziecie w nowy rok z głową pełną pomysłów! I optymizmu! Goszczący na naszej okładce Michał Doroszkiewicz przekonuje, że warto inwestować w swoje marzenia, bo te - nawet po wielu latach czekania - się spełniają.

    więcej
  • Listopadowy Mistrz Branży

    Listopadowy Mistrz Branży 0

    Sytuacja na świecie zmienia się z dnia na dzień, nie napawając optymizmem. My niezmiennie jesteśmy z Wami. I właśnie oddajemy w Wasze ręce najnowszy numer, mocno pachnący świeżym chlebem rodem z San Francisco. Jest też o cieście parzonym, lodach w słoiku i tortach, które zbliżają do siebie ludzi.

    więcej
  • Lekko i kolorowo - jesień z nowym Mistrzem Branży

    Lekko i kolorowo - jesień z nowym Mistrzem Branży 0

    Niebieski chleb, czarna beza, czekoladowa anatomia i desery ze szczawiem - to tylko niektóre smaczki, które znajdziecie na łamach jesiennego wydania. A na naszej okładce mistrz smaku - Tomasz Deker, jeden z najlepszych cukierników w Europie, który dzieli się z nami swoją filozofią sukcesu.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe