czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
tel. +48 32 729 96 80
fax +48 32 729 96 70 lub +48 32 790 40 90
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Produkty Fabbri w cukiernictwie i gastronomii Relacja

producent: Savpol

Od 6 do 8 października, Technologowie Fabbri - Francesco Elmi i Raffaele Derosa przy wsparciu naszych Technologów: Szymon Wolańskiego, Damiana Krępeć i Dariusza Kowalczewskiego - prezentowali nowoczesne kreacje cukiernicze i gastronomiczne bazując na produktach Fabbri.

Prezentowaną nowością był np. stabilizator - Mousse Gourmet i jego zastosowanie nie tylko w słodkich deserach i ciastach, ale i wytrawnych przekąskach i drobnych daniach serwowanych z aperitifem.

Uczestnicy pod okiem naszych Specjalistów przygotowali m.in.: włoskie rurki Cannoli Sicilliani, chrupiące desery na bazie ryżu i mascarpone, wyjątkowy tort z kremem Chantilly, a także mus pomidorowy straciatella z grzankami, mini tortille z curry i śliwką oraz mus z łososiem i wiśnią Amarena, serwowany ze specjalnym drinkiem.

Dziękujemy wszystkim obecnym a zainteresowanych podobnymi szkoleniami prosimy o kontakt z Przedstawicielami Handlowymi.

województwa: śląskie

miasto: Gliwice

+48 (32) 400 04 00

Zobacz także

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe