Za co Polacy pokochali jagodzianki? Czym ustabilizować krem na zimno? Jak projektować słodkie stoły? Skąd się biorą alergie pokarmowe? Do czego dodawać szafranu? A na naszej okładce - influencerka, przedsiębiorczyni i właścicielka Tortowe Ciocho - Ewelina Ciosek.
SPIS TREŚCI
Rozmowa Mistrza Branży
Słodka przedsiębiorczyni – rozmowa z Eweliną Ciosek
Zmączeni podbijają Katowice – rozmowa z Kacprem Łuką
Podróżując po smakach – rozmowa z Edytą Kusińską
Mistrz produkcji
Kremy na zimno
Projektantki słodkiego stołu
Szafran – najdroższa przyprawa świata
Kwiatowe porady
Jagodowe „tiramisu”
Królowa wakacji jest jedna
Wszędobylskie alergie pokarmowe
Nowe możliwości w piekarnictwie z technologią MIWE Smartfresh
Przegląd maszyn, urządzeń, wyposażenia
Mistrz zarządzania / sklepy online
Gdzie diabeł nie może, tam Rzemieślnika pośle
Flesh news
Dynamiczny biznes, smak na wyciągnięcie ręki
Food Colours – poszerza asortyment
Altro – synonim trwałości i wysokiej jakości
La Liste 2024
Michelin Guide Polska/Gelato Festival World Ranking
ZAPRASZAMY DO INSPIRUJĄCEJ LEKTURY
Kup bieżący numer Mistrza Branży w wersji drukowanej >