czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
tel. +48 32 729 96 80
fax +48 32 729 96 70 lub +48 32 790 40 90
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Czekoladowe warsztaty Savpol Relacja

producent: Savpol

Dnia 7.05 zakończyła się druga edycja, cyklu szkoleń firmy Callebaut. Czekoladowe warsztaty prowadził Michał Kleiber oraz technologowie firmy Savpol.

W kwietniowej i majowej edycji szkoleń, Uczestnicy, pod okiem Michała Kleiber z firmy Barry Callebaut oraz technologów firmy Savpol - Dariusza Kowalczewskiego (cukiernictwo) oraz Damiana Krępeć (HoReCa), zapoznali się z metodami produkcji pralin, deserów talerzowych oraz tortów.

Głównym celem trzyczęściowego szkolenia było zaprezentowanie zastosowań czekolad oraz innych produktów firmy Callebaut w produkcji cukierniczej i gastronomicznej.

Organizator dziękuje wszystkim Uczestnikom i ma nadzieję, że zajęcia zainspirowały Państwa do kreatywnego zastosowania czekolad w produkcji deserów, pralin czy wypieków.

Wszystkich zainteresowanych szkoleniami prosimy o telefoniczny kontakt z firmą lub z jej Przedstawicielami Handlowymi.

województwa: śląskie

miasto: Gliwice

32 400 04 00

Zobacz także

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe