...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Czekoladowe warsztaty Savpol Relacja

producent: Savpol

Dnia 7.05 zakończyła się druga edycja, cyklu szkoleń firmy Callebaut. Czekoladowe warsztaty prowadził Michał Kleiber oraz technologowie firmy Savpol.

W kwietniowej i majowej edycji szkoleń, Uczestnicy, pod okiem Michała Kleiber z firmy Barry Callebaut oraz technologów firmy Savpol - Dariusza Kowalczewskiego (cukiernictwo) oraz Damiana Krępeć (HoReCa), zapoznali się z metodami produkcji pralin, deserów talerzowych oraz tortów.

Głównym celem trzyczęściowego szkolenia było zaprezentowanie zastosowań czekolad oraz innych produktów firmy Callebaut w produkcji cukierniczej i gastronomicznej.

Organizator dziękuje wszystkim Uczestnikom i ma nadzieję, że zajęcia zainspirowały Państwa do kreatywnego zastosowania czekolad w produkcji deserów, pralin czy wypieków.

Wszystkich zainteresowanych szkoleniami prosimy o telefoniczny kontakt z firmą lub z jej Przedstawicielami Handlowymi.

województwa: śląskie

miasto: Gliwice

32 400 04 00

Zobacz także

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe