...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Hurtownia Global zaprasza na kurs dekorowania tortów z Igą Sarzyńską Szkolenia

producent: Global

ważne: do

Zapraszamy Państwa do wzięcia udziału w kolejnych kursach dekorowania tortów w stylu angielskim.
Tym razem z użyciem masy cukrowej, barwników spożywczych i wykrojników. Kursy poprowadzi Iga Sarzyńska, ambasadorka firmy Modecor.

Szkolenia odbywać się będą w wybranym przez Państwa terminie, w siedzibie firmy Global Sp. z o.o., Łódź ul. Długosza 55

Chętnych prosimy o kontakt pod numerem telefonu 606-569-029 lub na adres e-mail biuro@fabrykacukiernika.pl

Ilość miejsc jest ograniczona (decyduje data wpłaty)

Terminy:

  • 29 wrzesień
  • 14 październik
  • 3 listopad


Program kursu na 29 wrzesień

  • Techniki pokrywania masą cukrową piętrowych tortów
  • Używanie wykrojników do masy plastycznej
  • Florystyka - Modelowanie i barwienie kwiatów z masy cukrowej i gum paste
  • Tworzenie bukietów kwiatowych na torcie piętrowym


Czas trwania 8h, 8.00 - 16.00
W przerwie zapraszamy na lunch

Cena kursu 650 zł netto ( 800 zł brutto )

Szkolenie jest bezpłatne, cena kursu obejmuje materiały, narzędzia i surowce do pracy podczas kursu, które przechodzą na własność uczestnika.

Numer konta bankowego:
PKO SA 40 1240 3422 1111 0010 1313 9992  
tytułem: kurs dekorowania tortów angielskich (wpisać termin kursu)

Każdy uczestnik po kursie otrzymuje certyfikat uczestnictwa

SERDECZNIE WSZYSTKICH ZAPRASZAMY

województwa: łódzkie

miasto: Łódź

606-569-029

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe