...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Aktualności

  • Skok na głęboką czekoladę - jak zostać chocolatierem

    Skok na głęboką czekoladę - jak zostać chocolatierem 0

    Od decyzji do otwarcia pracowni minęło zaledwie 5 miesięcy. Czekolatorium było jednak swego rodzaju eksperymentem, zrodzonym z potrzeby zmiany pracy i dawania ludziom odrobiny szczęścia. I choć nie było łatwo, pracownia Mateusza Kokota przetrwała. Między innymi dlatego, że czekolada doskonale współgra z jego osobowością.

    więcej
  • Bułeczka dobrze obwarzona, czyli jak powstają bajgle

    Bułeczka dobrze obwarzona, czyli jak powstają bajgle 0

    Bajgiel to bułka, która zauroczyła mnie w momencie, gdy ją poznałem. Jako krakus od małego raczony byłem „obwarzankami”, uwielbiałem ich ciągnące ciasto i smak zrumienionego maku na jednym z brzegów (wtedy dostępne były w dwóch wersjach: z solą i od czasu do czasu z makiem, jeśli piekarzowi udało się go zdobyć).

    więcej
  • Tłusta jakość

    Tłusta jakość 0

    Co roku w lutym wszyscy w branży dyskutują o pączkach. Czym powinny być nadziane, na czym smażone, po ile sprzedawane. Z lukrem czy bez? Istotą świetnego pączka jest jednak jakość surowców i wykonanej pracy, bo pączek, który ma tylko podreperować budżet cukierni, ostatecznie może przynieść odwrotny efekt.

    więcej
  • Trendy we wnętrzach i kolor roku 2024

    Trendy we wnętrzach i kolor roku 2024 0

    W świecie projektowania wnętrz każdy rok przynosi nowe inspiracje, koncepcje i kierunki, kształtujące nasze przestrzenie życiowe. 2024 to okres, w którym design ewoluuje, przynosząc świeże pomysły i kreatywne podejścia do aranżacji.

    więcej
  • Keto słodkości mile widziane w witrynie

    Keto słodkości mile widziane w witrynie 0

    W butikowej cukierni Ana Belle Patisserie obok eleganckich monoporcji czy makaroników można kupić również słodkości bez cukru i glutenu. Właścicielka Ania Daraż mocno wierzy, że trend specjalistycznych ciastek i deserów jest nie tylko dodatkiem, ale bardzo ważnym elementem witryny.

    więcej
  • Nowy rok z nowym Mistrzem Branży!

    Nowy rok z nowym Mistrzem Branży! 0

    Na jakie potrzeby współczesnego konsumenta odpowiada marka Katarzyny Joanny Wrzesińskiej, Cool'ki? Dlaczego warto wprowadzać wino do sprzedaży w piekarni rzemieślniczej? Jak hoduje się owady do użytku spożywczego? Gdzie i z czego warto się szkolić w 2024? I jakie trendy żywieniowe są na czasie? Czytajcie nowe wydanie!

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe