...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
tel. +48 32 729 96 80
fax +48 32 729 96 70 lub +48 32 790 40 90
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Aktualności

  • LuckyLood – lody dla alergików i poszukiwaczy oryginalnych smaków

    LuckyLood – lody dla alergików i poszukiwaczy oryginalnych smaków 0

    LuckyLood to lodziarnia stworzona po to, by sprostać zapotrzebowaniu na połączenie przyjemności jedzenia tego deseru z dbaniem o zdrowe odżywianie. Jej właściciele wybrali nietypową drogę do kubków smakowych lodożerców, wiodącą m.in. przez lody alkoholowe czy warzywne, nie zaniedbując tradycyjnych smaków.

    więcej
  • POLAGRA TECH 2018: słodkie spotkanie branży cukierniczej i piekarskiej

    POLAGRA TECH 2018: słodkie spotkanie branży cukierniczej i piekarskiej 0

    Najnowsze rozwiązania technologiczne, dodatki do żywności, które podniosą walory smakowe i estetyczne, pełen atrakcji Dzień Piekarza i Cukiernika oraz pokazy cukiernicze i piekarskie realizowane przez znanych i cenionych na rynku rzemieślników – tym kuszą tegoroczne targi POLAGRA TECH odbywające się 30.09-04.10. w Poznaniu.

    więcej
  • Nowość firmy Puratos

    Nowość firmy Puratos 0

    Puratos jest międzynarodową grupą oferującą pełen asortyment innowacyjnych produktów i wiedzę z zakresu ich stosowania w sektorze piekarniczym, cukierniczym i produkującym czekoladę.

    więcej
  • Czy można upiec chleb bez drożdży (piekarskich)?

    Czy można upiec chleb bez drożdży (piekarskich)? 0

    0,5% – dokładnie taką ilość drożdży wystarczy dodać do mąki, by przyspieszyć proces fermentacji ciasta i zwiększyć objętość pieczywa. W praktyce te ilości są nawet większe. Tymczasem starsze pokolenia mistrzów piekarstwa pamiętają inne receptury na pieczywo żytnie.

    więcej
  • Niepodległa Polska Smakuje

    Niepodległa Polska Smakuje 0

    Pokazy gotowania, degustacja potraw, konkursy kulinarne, strefa ekspertów - to wszystko w pawilonie Niepodległa Polska Smakuje, który do jutra trwa w Rudawce Rymanowskiej.

    więcej
  • XX Święto Chleba w Radomiu

    XX Święto Chleba w Radomiu 0

    2 września br. w Muzeum Wsi Radomskiej odbędzie się XX jubileuszowe Święto Chleba - wydarzenie o charakterze ogólnopolskim, które cieszy się ogromnym powodzeniem. Celem organizowanej na terenie skansenu uroczystości jest kultywowanie polskiego, a w szczególności radomskiego piekarstwa.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe