...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
tel. +48 32 729 96 80
fax +48 32 729 96 70 lub +48 32 790 40 90
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Aktualności

  • Więcej piękna w chlebie, cz. 1: Proste w formie, bogate we wzory – szablony

    Więcej piękna w chlebie, cz. 1: Proste w formie, bogate we wzory – szablony 0

    Wygląd pieczywa, który zatrzymał się w czasie, a nawet się cofa, może mieć negatywny wpływ na sprzedaż. Nikt ze stałych klientów nie obrazi się na ładniejszą formę dobrze znanego chleba, za to może zainteresować konsumentów wychowanych na Instagramie. Sprawdźmy triki i sposoby, by zyskać więcej piękna w chlebie.

    więcej
  • Łączyli wspaniałe z jeszcze lepszym!

    Łączyli wspaniałe z jeszcze lepszym! 0

    Z niewielkiej mobilnej piekarni wydawali setki gorących przekąsek dla młodzieży, na oczach widzów przygotowywali ciasta na tradycyjne wypieki, a także specjały wielkanocne z kiełbasą… Jakże tam było smakowicie!

    więcej
  • Katowicka Izba Rzemieślnicza nagrodziła najlepszych

    Katowicka Izba Rzemieślnicza nagrodziła najlepszych 0

    6 kwietnia br. odbyła się XXVI Wielka Gala organizowana przez Izbę Rzemieślniczą oraz Małej i Średniej Przedsiębiorczości w Katowicach. Jak co roku najlepsze firmy z województwa śląskiego uhonorowano nagrodami w kategoriach Firma z Jakością, Wiarygodny Lider Biznesu i Firma Rodzinna; przyznano też tytuł Rzemieślnika Roku.

    więcej
  • Kiedy Twoja firma potrzebuje pomocy (cz. 1. Diagnoza)

    Kiedy Twoja firma potrzebuje pomocy (cz. 1. Diagnoza) 0

    Sytuacja w branży nie napawa właścicieli zakładów piekarniczych optymizmem. Do problemów finansowych dołączają kłopoty z personelem, oczekiwaniami ze strony klientów. Przed oczami rysują się im niezbyt pomyślne perspektywy. Co zrobić w sytuacji kryzysowej? Zamknąć zakład? A może jest jakieś inne wyjście?

    więcej
  • Pierwsze w Polsce targi tylko BIO

    Pierwsze w Polsce targi tylko BIO 0

    BIOEXPO Warsaw – Międzynarodowe Targi Żywności i Produktów Ekologicznych, które odbędą się w terminie 11-13.10.2019 w Ptak Warsaw Expo, to nowe wydarzenie w Polsce dedykowane branży żywności i produktów ekologicznych.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe