...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
tel. +48 32 729 96 80
fax +48 32 729 96 70 lub +48 32 790 40 90
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Aktualności

  • Piekarze na zachodzie Europy kontra pandemia

    Piekarze na zachodzie Europy kontra pandemia 0

    O sytuacji rzemieślniczych piekarni rozmawiamy z dr. inż. Henrykiem Piesiewiczem, autorem artykułów do „Mistrza Branży?, wieloletnim doradcą i konsultantem w branży piekarskiej, byłym wykładowcą akademickim w kraju i za granicą.

    więcej
  • Lizak gigant

    Lizak gigant 0

    Nowy rekord Polski pobity! W ramach corocznego konkursu w Jaśle powstał ponad 100 kilogramowy lizak!

    więcej
  • Kawiarnie Green Caffè Nero pokazują, jak nie marnować jedzenia

    Kawiarnie Green Caffè Nero pokazują, jak nie marnować jedzenia 0

    Green Caffè Nero podjął nowe wyzwanie w nowej rzeczywistości. Od teraz niesprzedane w danym dniu świeże produkty będzie można znaleźć w aplikacji Too Good To Go, w formie pysznych paczek – niespodzianek. Bagietki, kanapki, ciasta i ciasteczka, a także quiche i sałatki trafią do Pogromców Marnowania Jedzenia.

    więcej
  • Zapraszamy na bezpłatne konsultacje BHP

    Zapraszamy na bezpłatne konsultacje BHP 0

    Od dnia 3 czerwca 2020 roku dla wszystkich członów Izby Rzemieślniczej oraz zrzeszonych firm uruchamiamy bezpłatne porady z zakresu bezpieczeństwa i higieny pracy. Porad udziela Pan Jarosław Dejneka, ekspert certyfikowany przez Centralny Instytut Ochrony Pracy.

    więcej
  • Marka Gorąco Polecam Nowakowski przejęta przez franczyzobiorcę

    Marka Gorąco Polecam Nowakowski przejęta przez franczyzobiorcę 0

    Gorąco Polecam Nowakowski – sieć składająca się z piekarni i lunchowni w Warszawie, Krakowie i Trójmieście zyskała nowego właściciela. Została przejęta przez grupę piekarniczo-cukierniczą Enata Bread, której prezesem jest Bartłomiej Rychcik, dotychczasowy franczyzobiorca Gorąco Polecam.

    więcej
  • AkademiaTortu.pl – tutaj "zarwiesz noce na tutoriale"

    AkademiaTortu.pl – tutaj "zarwiesz noce na tutoriale" 0

    Pieczenie i dekorowanie wciąga, angażuje, relaksuje i rozwija. Potrafi też zaowocować szkołą online! O wirtualnej akademii stylu angielskiego, korzyściach płynących z nauki w sieci, różnicach między branżą w USA i Polsce rozmawiamy z Magdą Kubiś, właścicielką polskiej Akademii Tortu prosto z Florydy.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe