
Maszkiety według młodego pokolenia - relacja z konkursu 0
Wodzisławswki Ekonomik przekonuje, że młode pokolenie cukierników jest ambitne, zaangażowane i zdolne - zobacz prace uczestników uczniowskiego konkursu i poznaj jego laureatów.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Wodzisławswki Ekonomik przekonuje, że młode pokolenie cukierników jest ambitne, zaangażowane i zdolne - zobacz prace uczestników uczniowskiego konkursu i poznaj jego laureatów.
więcejW dniach 4-6 października, na ternie Międzynarodowych Targów Poznańskich, odbyły się targi branży spożywczej POLAGRA. Wydarzeniu towarzyszyły Międzynarodowe Targi Techniki Pakowania i Etykietowania TAROPAK. Obie ekspozycje zajęły łącznie 2 pawilony, a swoją ofertę zaprezentowało blisko 200 firm z 13 krajów.
więcejTrzy dni, dwie konferencje branżowe, pięć paneli tematycznych i blisko pięćdziesięciu ekspertów – Kongres BIOEXPO właśnie się zakończył. Wydarzenie to było niepowtarzalną okazją do poznania i rozpoczęcia swojej drogi z produktami ekologicznymi.
więcejWłoska ekipa cukierników złożona z Massimo Pica, Lorenza Puca, Andrea Restuccia zwyciężyła 25 września 2021 roku w finale Coupe du Monde de la Pâtisserie 2021.
więcejW dniach 17-19 września w łódzkiej Atlas Arenie odbyło się najważniejsze i największe wydarzenie branży ekoproduktów w Polsce: Targi natura FOOD & beECO. Co działo się na wydarzeniu oraz jakie nowości zaprezentowali wystawcy?
więcejRzemieślnicze pieczywo, samo zdrowie, jako żywo! Takie hasło przyświecało tegorocznej edycji wydarzenia. Co zaprezentowali piekarze i w jaki sposób uczczono wartość chleba?
więcejVII edycja konkursu Chmieleńskich Babek Wielkanocnych odbyła się, mimo niesprzyjających warunków. Kolorowe i bajeczne wypieki nie tylko pięknie się prezentowały, ale przypominają o tym, że warto zachowywać tradycyjne receptury przekazywane z pokolenia na pokolenie.
więcej