...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
tel. +48 32 729 96 80
fax +48 32 729 96 70 lub +48 32 790 40 90
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Relacje

  • International Prague Pastry Academy – spotkania z mistrzami

    International Prague Pastry Academy – spotkania z mistrzami 0

    O ciągłej potrzebie uczenia się i podnoszenia cukierniczych umiejętności. O wyższości zajęć typu masterclass nad szkoleniami uczestniczącymi, a także o nowej akademii cukierniczej blisko południowej granicy z Polską - pisze mistrzyni cukiernictwa Sylwia Krębuszewska-Kozieł, właścicielka Piekarni Cukierni Gałuszka w Żywcu.

    więcej
  • Śląsk wspólnie dla kształcenia zawodowego

    Śląsk wspólnie dla kształcenia zawodowego 0

    Podczas Śląskiego Kongresu Zawodowego regionalne izby rzemieślnicze z terenu województwa śląskiego oraz Kuratorium Oświaty w Katowicach podpisały porozumienie w sprawie współpracy na rzecz poprawy stanu kształcenia zawodowego, w szczególności realizacji praktycznej nauki zawodu. Jakie działania przewidziane są w jego ramach?

    więcej
  • Deser z opowieścią podany. Nowa książka Magdaleny Tomaszewskiej-Bolałek!

    Deser z opowieścią podany. Nowa książka Magdaleny Tomaszewskiej-Bolałek! 0

    Ponad 70 przepisów na słodkie i wytrawne wypieki oraz desery – wśród nich te tradycyjne (w odświeżonej wersji) i inspirowane kuchnią azjatycką. Do tego interesujące felietony i piękne, proste, jasne zdjęcia. 17 maja br. ukaże się nowa książka Magdaleny Tomaszewskiej-Bolałek, a 22 maja br. Warszawie spotkanie premierowe!

    więcej
  • Łączyli wspaniałe z jeszcze lepszym!

    Łączyli wspaniałe z jeszcze lepszym! 0

    Z niewielkiej mobilnej piekarni wydawali setki gorących przekąsek dla młodzieży, na oczach widzów przygotowywali ciasta na tradycyjne wypieki, a także specjały wielkanocne z kiełbasą… Jakże tam było smakowicie!

    więcej
  • Katowicka Izba Rzemieślnicza nagrodziła najlepszych

    Katowicka Izba Rzemieślnicza nagrodziła najlepszych 0

    6 kwietnia br. odbyła się XXVI Wielka Gala organizowana przez Izbę Rzemieślniczą oraz Małej i Średniej Przedsiębiorczości w Katowicach. Jak co roku najlepsze firmy z województwa śląskiego uhonorowano nagrodami w kategoriach Firma z Jakością, Wiarygodny Lider Biznesu i Firma Rodzinna; przyznano też tytuł Rzemieślnika Roku.

    więcej
  • Profesjonalnie i ekologicznie - EuroGastro 2019

    Profesjonalnie i ekologicznie - EuroGastro 2019 0

    Od ponad 20 lat targi EuroGastro są jedną z wiodących imprez na rynku HoReCa w Polsce. Ta wystawa o międzynarodowym charakterze gromadzi setki wystawców i tysiące odwiedzających, ekspertów z branży.

    więcej
  • Cała branża w stolicy – WorldFood Poland 2019

    Cała branża w stolicy – WorldFood Poland 2019 0

    Ekspozycje targowe ponad 350 wystawców, prezentacje i degustacje, rozmowy B2B, liczne prelekcje i pokazy, panele ekspertów i przedsiębiorców, wielka giełda ofert – WorldFood Poland to tylko i aż trzy dni w stolicy Polski – ojczyzny doskonałej żywności i kraju otwartego na inne kultury.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe