...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
tel. +48 32 729 96 80
fax +48 32 729 96 70 lub +48 32 790 40 90
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Relacje

  • Polsko-włoskie spotkania na lodowym szczycie

    Polsko-włoskie spotkania na lodowym szczycie 0

    11 kwietnia w łódzkiej Szkole Sztuki Kulinarnej Ashanti odbyły się warsztaty pod hasłem „Monte Bianco – zdobywamy szczyty”. Organizatorami wydarzenia były polskie firmy: Plus, AKO i włoski producent lodów Montebianco. Tematem przewodnim uczyniono produkcję lodów rzemieślniczych przy użyciu tradycyjnych komponentów.

    więcej
  • Szkolenie produktowe firm Semix i Mech-Masz

    Szkolenie produktowe firm Semix i Mech-Masz 0

    Pod koniec maja (23 i 24 maja) w siedzibie firmy Mech-Masz w Jaroszewie k. Żnina odbyło się kolejne szkolenie, podczas którego przybliżono ofertę nowych produktów firmy Semix i urządzeń Mech-Masz.

    więcej
  • Piekarze wspólnie przeciwko nieuczciwym praktykom rynkowym

    Piekarze wspólnie przeciwko nieuczciwym praktykom rynkowym 0

    Nieuczciwe praktyki sieci sklepów spożywczych to jeden z palących problemów branży piekarskiej zarówno w Polsce, Rumunii, jak i Czechach. Temat zdominował Regionalny Szczyt Branży Piekarniczej Europy Wschodniej i Środkowej, a przedstawiciele piekarzy postanowili wspólnie podjąć działania na rzecz obrony własnych interesów.

    więcej
  • Konkurs kultywujący dobre tradycje

    Konkurs kultywujący dobre tradycje 0

    Kultywowanie regionalnego dziedzictwa kulinarnego Kujaw i Pomorza „na słodko” i „na słono”, wspólna praca mistrz - uczeń oraz pyszne jedzenie to 3 wyróżniki konkursu organizowanego przez Kujawsko-Pomorską Izbę Rzemiosła i Przedsiębiorczości w Bydgoszczy. Finał pokazał, że podstawą dobrego obiadu zawsze jest deser, a nawet dwa!

    więcej
  • Piekarze, którzy stali się chlebem

    Piekarze, którzy stali się chlebem 0

    Czy dłonie, które wyrabiają i formują chleb, mają wpływ na finalny smak bochenka? 16 piekarzy z całego świata wzięło udział w bezprecedensowym eksperymencie, który przyniósł zaskakujące wyniki.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe