...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Relacje

  • Katowicka Izba Rzemieślnicza nagrodziła najlepszych

    Katowicka Izba Rzemieślnicza nagrodziła najlepszych 0

    6 kwietnia br. odbyła się XXVI Wielka Gala organizowana przez Izbę Rzemieślniczą oraz Małej i Średniej Przedsiębiorczości w Katowicach. Jak co roku najlepsze firmy z województwa śląskiego uhonorowano nagrodami w kategoriach Firma z Jakością, Wiarygodny Lider Biznesu i Firma Rodzinna; przyznano też tytuł Rzemieślnika Roku.

    więcej
  • Profesjonalnie i ekologicznie - EuroGastro 2019

    Profesjonalnie i ekologicznie - EuroGastro 2019 0

    Od ponad 20 lat targi EuroGastro są jedną z wiodących imprez na rynku HoReCa w Polsce. Ta wystawa o międzynarodowym charakterze gromadzi setki wystawców i tysiące odwiedzających, ekspertów z branży.

    więcej
  • Cała branża w stolicy – WorldFood Poland 2019

    Cała branża w stolicy – WorldFood Poland 2019 0

    Ekspozycje targowe ponad 350 wystawców, prezentacje i degustacje, rozmowy B2B, liczne prelekcje i pokazy, panele ekspertów i przedsiębiorców, wielka giełda ofert – WorldFood Poland to tylko i aż trzy dni w stolicy Polski – ojczyzny doskonałej żywności i kraju otwartego na inne kultury.

    więcej
  • Lokalnie i ze smakiem

    Lokalnie i ze smakiem 0

    I Festiwal Tortów, Ciast i Ciasteczek Powiatu Gliwickiego zgromadził prawdziwe tłumy, a uczestnicy konkursu oraz wystawcy udowodnili, że lokalnie nie znaczy na niższym poziomie.

    więcej
  • Podkarpackie Smaki reprezentowały Polskę w Wiedniu

    Podkarpackie Smaki reprezentowały Polskę w Wiedniu 0

    Stowarzyszenie „Pro Carpathia” jako jedyny podmiot z Polski wzięło udział w międzynarodowych targach pieczywa Kruste & Krume Brotfestival, 23 marca 2019 r., na terenie Marx Halle w Wiedniu. Udział w targach był możliwy dzięki pomocy Klastra Podkarpackie Smaki oraz Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych.

    więcej
  • 3 dni z pieczywem ze zbóż EKO

    3 dni z pieczywem ze zbóż EKO 0

    Ziarno z płaskurki czy samopszy jest drogie, a mąki niestandaryzowane kapryśne. Jak zatem postępować z tym surowcem, aby uzyskać wypieki doskonałe i powtarzalne? Na to i wiele pytań udzielono odpowiedzi podczas szkolenia „Nauka tradycyjnego wypieku pieczywa ze zbóż EKO ”, które odbyło się w Instytucie Sadkiewicza.

    więcej
  • Bydgoszcz: Degustacja chleba z pradawnych zbóż

    Bydgoszcz: Degustacja chleba z pradawnych zbóż 0

    30 marca br. na placu przed Galerią Handlową Focus w Bydgoszczy miał miejsce eco-event. To właśnie tutaj można było skosztować pięknie udekorowanego chleba z pradawnych zbóż, m.in. z pszenicy okrągłoziarnowej. Za tą akcją stała Grupa Operacyjna Pradawne Ziarno.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe