...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Relacje

  • 3 dni z pieczywem ze zbóż EKO

    3 dni z pieczywem ze zbóż EKO 0

    Ziarno z płaskurki czy samopszy jest drogie, a mąki niestandaryzowane kapryśne. Jak zatem postępować z tym surowcem, aby uzyskać wypieki doskonałe i powtarzalne? Na to i wiele pytań udzielono odpowiedzi podczas szkolenia „Nauka tradycyjnego wypieku pieczywa ze zbóż EKO ”, które odbyło się w Instytucie Sadkiewicza.

    więcej
  • Bydgoszcz: Degustacja chleba z pradawnych zbóż

    Bydgoszcz: Degustacja chleba z pradawnych zbóż 0

    30 marca br. na placu przed Galerią Handlową Focus w Bydgoszczy miał miejsce eco-event. To właśnie tutaj można było skosztować pięknie udekorowanego chleba z pradawnych zbóż, m.in. z pszenicy okrągłoziarnowej. Za tą akcją stała Grupa Operacyjna Pradawne Ziarno.

    więcej
  • Kto zrobił Deser na dychę?

    Kto zrobił Deser na dychę? 0

    10 najlepszych zespołów uczniów z całej Polski, 10 deserów ocenianych wg 10 kryteriów - 25 marca br. w Katowicach mogliśmy podziwiać zmagania młodych cukierników w konkursie Deser na dychę! Kto zdobył najwyższe noty jurorów?

    więcej
  • Seminaria lodziarskie Savpol 2019

    Seminaria lodziarskie Savpol 2019 0

    Trendy prosto z Włoch, tajniki lodziarstwa, niezawodne maszyny, aromatyczna kawa, chrupiące gofry, wafle i opakowania oraz uzupełniające ofertę intuicyjne systemy kasowe i niezbędne w sezonie parasole – informacje między innymi na te tematy można było zdobyć podczas tegorocznych seminariów lodziarskich firmy Savpol.

    więcej
  • Expo Sweet 2019: Moc weganizmu, kolor tropików, smak natury

    Expo Sweet 2019: Moc weganizmu, kolor tropików, smak natury 0

    Kolejna edycja Expo Sweet potwierdziła, że w najbliższym czasie konsumenci będą szukać słodkości naturalnych, w tym wegańskich i ekologicznych. Szyku w witrynach będą zadawać monoporcje, ale też słodkości z ciasta parzonego i czekolada z najwyższej półki. Sprawdźcie, czym żyły targi i co skupiło uwagę naszej redakcji.

    więcej
  • Zwycięzcy konkursów EXPO SWEET 2019

    Zwycięzcy konkursów EXPO SWEET 2019 0

    To właśnie tu, podczas Targów Expo Sweet odbywają się najważniejsze konkursy branżowe, które decydują o tym, kto zostanie polskim reprezentantem na finałach światowych mistrzostw. Poznajcie nazwiska, o kTórych będzie głośno w tym roku!

    więcej
  • BIO na fali

    BIO na fali 0

    Żywność ekologiczna jest coraz ważniejszym sektorem w przemyśle spożywczym na świecie i w Polsce. Można się było o tym przekonać również podczas tegorocznych targów BIOFACH, gdzie swoje produkty zaprezentowało 2989 wystawców z 95 krajów. Wśród nich dużym zainteresowaniem cieszyło się stoisko Polski pod hasłem: Poland tastes good

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe